Ο Τσόβιτς έστειλε... μήνυμα παραμονής στην Εθνική Σερβίας στον Πέσιτς!

Σβέτισλαβ Πέσιτς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Τσόβιτς έστειλε... μήνυμα παραμονής στην Εθνική Σερβίας στον Πέσιτς!

Γιάννης Πάλλας 18:37 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 28.09.2024

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας θα προσπαθήσει να πείσει τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να αλλάξει γνώμη και να μείνει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας

Το θέμα της παραμονής του Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας αποτελεί κυρίαρχο ζήτημα το τελευταίο διάστημα στη χώρα και ο Νεμπόισα Τσόβιτς, υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας, λίγο πριν αναλάβει τα «ηνία», καθώς θεωρείται το μεγάλο φαβορί προτίθεται να δώσει «μάχη» για του αλλάξξει γνώμη.

Το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού φάνηκε πως ήταν το «κύκνειο άσμα» του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην άκρη του πάγκου της Σερβίας.

Μάλιστα, ο ίδιος με δηλώσεις του άνοιξε τον κύκλο της διαδοχής του, ωστόσο από την πρώτη στιγμή που φανέρωσε την πρόθεση του υπήρξαν αντίθετες φωνές με τους παίκτες και ειδικά τον Μπόγκντάνοβιτς να δίνουν τον τόνο, λέγοντας ότι πρέπει να παραμείνει στην άκρη του πάγκου.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε ο Νεμπόισα Τσόβιτς επισημαίνοντας πως θα κάνει τα πάντα για να τον μεταπείσει.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Beogradska hronika», δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα προσπαθήσω να πείσω τον Πέσιτς να παραμείνει στη θέση του. Είναι μία από τις προτεραιότητές μου. Ο Πέσιτς έχει υποχρέωση να μείνει στην Εθνική Σερβίας. Το οφείλουμε στο μπάσκετ! Για τον Ερυθρό Αστέρα, το σερβικό μπάσκετ έρχεται πρώτο. Και η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή για την Εθνική είναι η παραμονή του Πέσιτς».