Ο Τσόβιτς υποψήφιος για την προεδρία της Σερβικής Ομοσπονδίας!

Νεμπόισα Τσόβιτς

i

© photo by Alexandar Dimitrijevic / Sportal

Ο Τσόβιτς υποψήφιος για την προεδρία της Σερβικής Ομοσπονδίας!

Γιάννης Πάλλας 19:44 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 27.08.2024

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς φέρεται να είναι εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Σερβικής Ομοσπονδίας

Ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία της Σερβικής Ομοσπονδίας είναι ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς!

Σύμφωνα με το Sportski Zurnal, ένας από τους πιθανούς υποψηφίους για τη θέση του προέδρου στην ομοσπονδία της Σερβίας, είναι ο «ισχυρός άνδρας» του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς αποχωρεί μετά από 8 χρόνια ως πρόεδρος της ομοσπονδίας, στη θητεία του, η Σερβία κέρδισε δύο ασημένια μετάλλια στο Ευρωμπάσκετ 2017 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. συμπεριλαμβανομένου του χάλκινου μετάλλου που κέρδισε πρόσφατα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μάλιστα, όπως έχει εξηγήσει θέλει να αποχωρήσει το συντομότερο ώστε ο διάδοχος του να φροντίσει για τον ομοσπονδιακό προπονητή που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς στο παρελθόν, είχε αναλάβει ξανά αντίστοιχη θέση. Πιο συγκεκριμένα, από το 1995 μέχρι και το 1996 διετέλεσε πρόεδρος στην ομοσπονδία της Γιουγκοσλαβίας.

Μητσοτάκης, Λεμπρόν, Σερένα Ουίλιαμς, Εμπαπέ: Ο Αντετοκούνμπο παντρεύεται και οι προσκεκλημένοι προκαλούν ζάλη! (vid)
NBA

19:35 - 27.08.2024

Μητσοτάκης, Λεμπρόν, Σερένα Ουίλιαμς, Εμπαπέ: Ο Αντετοκούνμπο παντρεύεται και οι προσκεκλημένοι προκαλούν ζάλη! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο Costa Navarino, με τον τριήμερο γάμο να προβλέπει πολλούς αστέρες, αλλά και καθόλου κάμερες!

Συνεπώς έχει όλα τα εχέγγυα για να καθοδηγήσει μια επιτυχημένη Ομοσπονδία όπως είναι αυτή της Σερβίας. Σε κάθε περίπτωση από τους υποψήφιους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την προεδρία θα φανεί εάν ο Τσόβιτς έχει το «πάνω χέρι» για να ηγηθεί του μπάσκετ σε μια χώρα που ζει και αναπνέει για την καλαθοσφαίριση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!