Ανανέωσε με τη Ρεάλ ο Ματέο

Τσους Ματέο

Ανανέωσε με τη Ρεάλ ο Ματέο

Νίκος Καλαμπάκας 13:54 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 04.07.2024

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσους Ματέο έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα παραμείνει ο Τσους Ματέο αφού οι φιναλίστ της φετινής Euroleague ανακοίνωσαν την ανανεωση της συνεργασίας τους.

Η συνύπαρξη Ματέο και Ρεάλ μόνο καλά έχει δώσει μέχρι στιγμής στον σύλλογο της Μαδρίτης, αφού στα δύο χρόνια που κάθεται στον πάγκο της ο κόουτς έχει κατακτήσει μια ευρωλίγκα κι ένα πρωτάθλημα, ενώ φέτος έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Το έργο του ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι διαδέχτηκε τον Πάμπλο Λάσο, έναν από τους πλέον πετυχημένους προπονητές στην Ισπανία και την Ευρώπη. Ο Ματέο έχει ακόμα στην τροπαιοθήκη του ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας κι ένα Κύπελλο Ισπανίας.

23:17 - 21.05.2023

Το καλάθι-μαχαιριά του Γιουλ που χάρισε το τρόπαιο στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Σέρχιο Γιουλ είπε την τελευταία λέξη στον μεγάλο τελικό της Euroleague και με μεγάλο σουτ χάρισε τη νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες και ήταν πάντα σε καλό δρόμο. O Ματέο με σκληρή δουλειά και υπομονή κέρδισε την παραμονή του στην ομάδα της Μαδρίτης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σε έναν σύλλογο τόσο απαιτητικό όσο η Ρεάλ Μαδρίτης , όπου οι τίτλοι είναι ιστορικά το ψωμί τους, ο Τσους Ματέο συμμορφώθηκε με αυτόν τον άγραφο νόμο οδηγώντας την ομάδα του να κερδίσει πέντε τίτλους σε δύο σεζόν. Ούτε ο πιο αισιόδοξος από τους Μαδριλένους οπαδούς δεν φανταζόταν μια τόσο επιτυχημένη μετάβαση μετά την αποχώρηση του Λάσο.