Τσους Ματέο: «Βρισκόμαστε στην αγορά για παίκτη, είναι σημαντικό να έχεις μεγάλο ρόστερ για να βγάλεις 90 αγώνες»

Τσους Ματέο

i

© IMAGO

Τσους Ματέο: «Βρισκόμαστε στην αγορά για παίκτη, είναι σημαντικό να έχεις μεγάλο ρόστερ για να βγάλεις 90 αγώνες»

Μιχάλης Καλογήρου 10:03 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 23.09.2024

Μετά την απρόσμενη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μάλαγα στον τελικό του Super Cup (90-80), ο κόουτς Ματέο δήλωσε πως οι μαδριλένοι βρίσκονται στην αγορά για παίκτη με σκοπό να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με το... αριστερό την σεζόν καθώς, παρά την νίκη στο κλάσικο επί της Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε στον τελικό του Super Cup και «έχασε» τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Η Μάλαγα εξέθεσε την έλλειψη βάθους της Ρεάλ στους ψηλούς, αφού ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε που «πέταξε» για την Φιλαδέλφεια και το NBA. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια που η περσινή φιναλίστ της Euroleague δεν πανηγύρισε τον τίτλο του Super Cup Ισπανίας.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της Euroleague, οι Mαδριλένοι καλούνται να βρουν λύση στο πρόβλημα της θέσης «4» με τον προπονητή της ομάδας, Τσους Ματέο να ξεκαθαρίζει πως, αν και δεν βιάζεται, η Ρεάλ σκανάρει την αγορά για παίκτη. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Ισπανών ξεκινούν από την Γερμανία και το BMW Park κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (3/10).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Ματέο: "Οι σωματικές απαιτήσεις και το επίπεδο που αγωνιζόμαστε είναι εξαντλητικά και χρειάζομαι περισσότερους παίκτες για μία σεζόν 90 αγώνων. Πρέπει να δούμε πώς βελτιώνεται η ομάδα και τι χρειαζόμαστε.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αυτό, η ανησυχία μας είναι να βρούμε πού χρειαζόμαστε βελτίωση και σε ποια θέση να πάρουμε παίκτη. Κλείνοντας, ο προπονητής της Ρεάλ τόνισε: "Πιθανότατα αυτό θα ισχύει όλη την σεζόν. Δεν βιαζόμαστε, αλλά είναι προφανές ότι είναι σημαντικό να έχεις μεγάλο ρόστερ για να βγάλεις 90 αγώνες σε δύο εξαιρετικά απαιτητικές διοργανώσεις".