Ο Πιστιόλης ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ!

Ο Πιστιόλης ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ!

Γιάννης Πάλλας 19:01 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 29.05.2024

Στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για άλλο ένα χρόνο θα κάθεται ο Ανδρέας Πιστιόλης, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας τους

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Πιστιόλη ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Οι Ρώσοι υπέγραψαν με τον Έλληνα τεχνικό την επέκταση της συνεργασίας τους επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την δουλειά του και την πορεία της ομάδας που μετά από μια εξαιρετική σειρά αγώνων απέκλεισε στους ημιτελικούς της VTB League την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ, που αποτελούσε το μεγάλο φαβορί.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης έχει εργαστεί στο επιτελείο της ΤΣΣΚΑ ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη από το 2014 μέχρι το 2022 για μια 8ετία, όπου κατέκτησε δυο φορές την Euroleague. Συνεπώς γνωρίζει καλά την ομάδα και τα αποδυτήρια.

«Είμαι μέλος αυτής της oμάδας εδώ και 8 χρόνια και ξέρω ότι το να είμαι επικεφαλής προπονητής της ΤΣΣΚΑ, μιας θρυλικής ομάδας μπάσκετ είναι τιμή. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Βατούτιν και την Φουράεβα, για την πίστη τους στην ηγεσία μου και για την εμπιστοσύνη τους» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Και ο Ανδρέας Πιστιόλης, κατέληξε: «Ταυτόχρονα, είναι επίσης μια μοναδική πρόκληση για κάθε προπονητή στην Ευρώπη και είμαι αποφασισμένος να μετατρέψω αυτήν την πρόκληση σε μια νέα αρχή. Με σκληρή δουλειά, υπομονή, θυσίες, συνέπεια, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση θα μετατρέψουμε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες και τις οπισθοδρομήσεις σε σκαλοπάτι. Θα ξεπεράσουμε τα όρια και θα επαναπροσδιορίσουμε ό,τι είναι δυνατό. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το ταξίδι. Ας γράψουμε ξανά μαζί ιστορία!».