«Παγωνιά» στο Μέμφις: Τέλος η σεζόν για τον Τζα Μοράντ (vid)
i

© photo by Chris Coduto / Getty Images / Ideal Images

«Παγωνιά» στο Μέμφις: Τέλος η σεζόν για τον Τζα Μοράντ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:20 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 14.08.2024

Ο Τζα Μοράντ τραυματίστηκε στην προπόνηση των Μέμφις Γκρίζλις, έκοψε έναν σύνδεσμο στον ώμο και θα χειρουργηθεί. Η ξεκίνησε αργοπορημένα για τον 24χρονο σούπερ σταρ και ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Απουσίασε από τα πρώτα 25 ματς της σεζόν λόγω της τιμωρίας του που προέκυψε κυρίως από τη... μανία του για τα όπλα. Όταν όμως, επέστρεψε στη δράση ο Τζα Μοράντ, οι Μέμφις Γκρίζλις αναζωογονήθηκαν, άρχισαν να γίνονται ανταγωνιστικοί και αισιόδοξοι για το άμεσο μέλλον. 

Μόνο που τώρα, ενημερώθηκαν πως  24χρονος σούπερ σταρ δεν θα αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα σεζόν. Όχι για εξωαγωνιστικό παράπτωμα, αλλά λόγω του τραυματισμού του στον ώμο. 

Ο Μοράντ χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει κόψει έναν σύνδεσμο. Πράγμα που σημαίνει ότι άμεσα θα χειρουργηθεί και σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατρών θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα που δεν θα του επιτρέψει να επιστρέψει για την τρέχουσα σεζόν. 

Mία από τα ίδια στο Μιλγουόκι: Nέο triple double του Αντετοκούνμπο, νέα ήττα για τους Μπακς (vids)
NBA

08:10 - 09.01.2024

Mία από τα ίδια στο Μιλγουόκι: Nέο triple double του Αντετοκούνμπο, νέα ήττα για τους Μπακς (vids)

Παρά την «γεμάτη» απόδοση στου Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους 25 πόντους του, τα 10 ριμπάουντ και τις 11 ασίστ οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν στην έδρα τους από τους Γιούτα Τζαζ με το επιβλητικό 132-116. Ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε πρώτα ματς του 2024 και ο προβληματισμός διογκώνεται...

Στη σύντομη διάρκεια της αγωνιστικής του παρουσίας για την regular season 2023-24 o Μοράντ σε 9 αγώνες είχε 25,1 πόντους, 8,1 ασίστ και 5,6 ριμπάουντ. Νούμερα και επιδόσεις που δεν είναι δυνατόν να αντικατασταθούν και οι Μέμφις Γκρίζλις που αυτή τη στιγμή έχουν 13 νίκες και 23 ήττες φαντάζουν ανήμποροι να μπουν σε τροχιά Play Offs. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!