Ο Καναδάς προστατεύει τον Τζαμάλ Μάρεϊ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου
i

© Getty Images

Ο Καναδάς προστατεύει τον Τζαμάλ Μάρεϊ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Νίκος Καλαμπάκας 10:57 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 14.08.2024

Μια δήλωση του τζένεραλ μάνατζερ του Καναδά άναψε... φωτιές σχετικά με τη συμμετοχή του Μάρεϊ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Ο αστέρας των Ντένβερ Νάγκετς δεν βρίσκεται στο 100% της φόρμας του και η συμμετοχή του με τον Καναδά στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι σίγουρη.

Ο Καναδάς θα λάβει μέρος στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου στον 8ο όμιλο θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Γαλλία, τον Λίβανο και τη Λετονία.

Ο Καναδός σούπερ σταρ που μαζί με τον Νίκολα Γιόκιτς οδήγησαν το Ντένβερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχε μια κοπιαστική σεζόν με πολλά παιχνίδια, γεγονός που καταπόνησε την υγεία του.

Ο Ρόουαν Μπάρετ που εκτελεί χρέη general manager στην εθνική ομάδα, σε δηλώσεις του επισήμανε ότι το τεχνικό και το ιατρικό επειτελείο, δείχνουν μεγάλη προσοχή στον σούπερ σταρ των Νάγκετς, προκειμένου να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κυπελλο:

«Ο Τζαμάλ προέρχεται από μια πολύ μεγάλη σεζόν, που ακολούθησε έναν σοβαρό τραυματισμό. Θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι μαζί του, να τον φροντίσουμε και να τον κάνουμε να δουλέψει καλά με το επιτελείο μας. Μαζί θα πάρουν την καλύτερη απόφαση. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν καλά».

Η δήλωση αυτή άναψε... φωτιές στους Καναδούς, που έχουν αρχίσει να κάνουν σενάρια για το αν ο παίκτης των Νάγκετς θα μπορέσει να ενισχύσει τελικά την εθνική τους ομάδα.

Ωστόσο, ο Μάρεϊ αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ασία, προκειμένου να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.