Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ

Τζαμπάρι Πάρκερ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ

Νίκος Καλαμπάκας 14:30 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 16.07.2024

Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ θα μείνει στη Βαρκελώνη, αφού δεν βρήκε πρόταση από το ΝΒΑ που να τον ικανοποιεί.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ ήταν μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Euroleague πέρυσι, αφού η άφιξή του στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, έφερε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.

Ο άνθρωπος που το 2014 είχε γίνει επιλογή στο νούμερο 2 του ντραφτ του ΝΒΑ, θα παραμείνει και φέτος στη Βαρκελώνη, αφού η προθεσμία για το buy out που έχει στο συμβόλαιό του, εξέπνευσε.

Έβαλε τα κλάματα ο Τζαμπάρι Πάρκερ μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ (vids)
LIGA ENDESA

09:01 - 03.06.2024

Έβαλε τα κλάματα ο Τζαμπάρι Πάρκερ μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ (vids)

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τη σεζόν της χωρίς κάποια διάκριση και ο Τζαμπάρι Πάρκερ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του έπειτα από μία συναισθηματικά φορτισμένη σεζόν για τον ίδιο.

Ο Πάρκερ δεν είχε κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κι έτσι και τη νέα σεζόν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Euroleague και τη Liga Endesa.

Στην πρώτη του σεζόν στη Γηραιά Ήπειρο ο Πάρκερ είχε 10.6 πόντους, 4.2 ριπάουντ και 9.6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Οι Καταλανοί περιμένουν από τον ίδιο να ανεβάσει φέτος την απόδοσή του και μαζί να επιστρέψουν στο Final Four της Euroleague και να επανακτήσουν το πρωτάθλημα στην Ισπανία.