Έληξε το NBA out του Τζάναν Μούσα και επεκτάθηκε η συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης

Έληξε το NBA out του Τζάναν Μούσα και επεκτάθηκε η συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Γαβριλάκης 14:51 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 08.07.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ο Τζάναν Μούσα θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Δεν υπήρχε ουσιαστική αμφιβολία περί τούτου, αλλά υπήρχε στο συμβόλαιό του όρος για πιθανή επιστροφή στο ΝΒΑ. Τώρα δεν υπάρχει καθώς, εξέπνευσε η διορία του Βόσνιου.

Δεν ήταν απλώς πιθανό, αλλά υπολογιζόταν ως κάτι δεδομένο. Ο Τζάναν Μούσα είχε εξ αρχής άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης (μέχρι το καλοκαίρι του 2025), αλλά ξαφνικά ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα. Κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά και απορίες, αλλά ουσιαστικά η ιστορία είχε να κάνει με το NBA out που είχε στους όρους του ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Μούσα, ο οποίος έκανε μία ακόμα εξαιρετική σεζόν (με 13,5 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ στην Euroleague), στη διάρκειά της κατέγραψε το προσωπικό του ρεκόρ των 40 πόντων σε έναν αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και είχε option να επιστρέψει στο NBA. Πλέον, αυτή του η επιλογή δεν υπάρχει, καθώς έληξε. Γι' αυτό και ήρθε η επίσημη ανακοίνωση περί παραμονής του στη Μαδρίτη, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 25χρονος έπαιξε στο NBA από το 2018 μέχρι το 2020, με τους Μπρούκλιν Νετς και το 2021 υπέγραψε στην Αναντολού Εφές. Έπαιξε ελάχιστα με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, αλλά όπως και να έχει κατέκτησε την Euroleague υπό της οδηγίες του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

H Μπαρτσελόνα ψάχνει εξωδικαστική συμφωνία με Μίροτιτς και Χίγκινς για τα 23 εκατομμύρια που τους χρωστάει!
EUROLEAGUE

13:10 - 08.07.2024

H Μπαρτσελόνα ψάχνει εξωδικαστική συμφωνία με Μίροτιτς και Χίγκινς για τα 23 εκατομμύρια που τους χρωστάει!

Λίγο πριν η διαμάχη οδηγηθεί στα δικαστήρια, η Μπαρτσελόνα αναζητά εξωδικαστική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Νίκολα Μίροτιτς και του Κόρεϊ Χίγκινς, στους οποίους χρωστάει λεφτά έπειτα από την περσινή τους αποδέσμευση.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ακολούθως πήρε μεταγραφή για την ισπανική Μπρέογκαν, με την οποία άρχισε να παρουσιάζει τα εντυπωσιακά του χαρίσματα για τα οποία πλέον έχει γίνει γνωστός σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Ρεάλ τον έβαλε στην οικογένεια της το καλοκαίρι του 2022, μερικούς μήνες αργότερα βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της Euroleague και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά με την Βασίλισσα.