Νέο «καμπανάκι» στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Μούσα: «Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσω στο NBA»

Τζάναν Μούσα

i

© Intime

Νέο «καμπανάκι» στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Μούσα: «Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσω στο NBA»

Νίκος Καλαμπάκας 11:47 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 23.08.2024

Δηλώσεις για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο NBA, έκανε ο Τζάναν Μούσα.

Ο Τζάναν Μούσα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο όπως παραδέχθηκε ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο NBA.

Ο φόργουορντ της «βασίλισσας» μίλησε στο klix.ba και αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, αλλά και την επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει στο NBA:

«Υπέγραψα συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Είχαν (σ.σ από τη Ρεάλ) την επιλογή είτε να επεκτείνουν είτε να λύσουν το συμβόλαιο και τώρα αποφάσισαν να το επεκτείνουν. Τώρα ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχω άλλα σχέδια. Φυσικά, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω στις ΗΠΑ, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό.

Προσπαθώ να παραμείνω συγκεντρωμένος σε αυτή τη σεζόν και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ και ελπίζω ότι αν έρθει μια καλή προσφορά, θα μπορέσω να μείνω στη Μαδρίτη για πολλά χρόνια».

Ο Μούσα αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις των Φερνάντεθ και Ροντρίγκεζ:

«Νομίζω ότι υπάρχει ήδη αρκετή πίεση πάνω μου, αλλά θα προσπαθήσω για τ καλύτερο αφού έφυγαν πολύ σημαντικοί παίκτες, τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια. Έχω μάθει πολλά από αυτούς και θα προσπαθήσω να ηγηθώ. Και εκτός γηπέδου, τελικά πήρα τον αριθμό 13, και αστειευόμασταν κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι το 31 ήταν καλός αριθμός για μένα, και ελπίζω ότι το 13 θα είναι τόσο επιτυχημένο για μένα όσο το προηγούμενό μου νούμερο», κατέληξε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!