Κοντά σε συμφωνία με τον 'Εντι το Περιστέρι

Κοντά σε συμφωνία με τον 'Εντι το Περιστέρι

Νίκος Καλαμπάκας 18:44 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 16.08.2024

Ο Τζάρελ Έντι είναι κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Περιστερίου τη νέα σεζόν, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο φόργουορντ από τις ΗΠΑ, Τζάρελ Έντι είναι ο νέος παίκτης που υπογράφει στο Περιστέρι.

Ο 32χρονος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ελληνική ομάδα και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του να ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο (17,18/8), αφού οι συζητήσεις έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και ο παίκτης προβάρει τη φανέλα της ομάδας.

Ο Έντι έχει πλούσια καριέρα στην Ευρώπη αφού έχει φορέσει τις φανέλες του Στρασβούργου, της Μούρθια, ενώ έχει εμπειρία και από επίεδο Euroleague, εκεί όπου αγωνίστηκε με τη Φενέρμπαχτσε.

Ακολούθησαν οι Μπούργος και Κόνιασπορ στην Τουρκία, ενώ πέρυσι βρέθηκε στη Ρουμανία για λογαριασμό της Κλουζ, καταγράφοντας 10.2 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ μέσο όρο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το Περιστέρι συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και η προσθήκη του Έντι αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα, η οποία στοχεύει και φέτος ψηλά!