Τζέι Αρ Σμιθ: «Ευχή και κατάρα να παίζεις με τον ΛεΜπρόν»

Τζέι Αρ Σμιθ - ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

©Getty Images

Τζέι Αρ Σμιθ: «Ευχή και κατάρα να παίζεις με τον ΛεΜπρόν»

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 20:47 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 14.08.2024

Ο Τζέι Αρ Σμιθ μίλησε για το πως είναι να είσαι συμπαίκτης με τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς ενώ χαρακτήρισε τη συνύπαρξη του με εκείνον ως «ευχή και κατάρα».

Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν βρίσκεται πλέον στο NBA και περνάει τον ελεύθερο χρόνο παίζοντας γκολφ ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει. Παρόλα αυτά ο 38χρονος μπασκετμπολίστας παραμένει ένα μεγάλο όνομα στον κόσμο του NBA .

Μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς κατέκτησε δύο πρωταθλήματα το ένα ήταν το 2016 με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και το άλλο το 2020 με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Οι τέσσερις σεζόν: 2015-2018 και 2019/20, ήταν αρκετές για να μάθει και μάλιστα πάρα πολύ καλά πως είναι να συνυπάρχεις στην ίδια ομάδα με έναν από τους καλύτερους στην ιστορία όπως ο ΛεΜπρόν.

Στις παρακάτω δηλώσεις ο Τζέι Αρ Σμιθ είπε αρκετά ενδιαφέρον πράγματα για τον πρώην συμπαίκτη του, σε Podcast που εμφανίστηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Είναι ευχή και κατάρα να παίζεις με τον ΛεΜπρον. Αγαπώ μέχρι θανάτου τον ΛεΜπρον και λατρεύω να παίζω στην ομάδα του γιατί νιώθω ότι ακμάζω όταν παίζω υπό πίεση.

Σε πολλούς δεν αρέσει αυτό, γιατί θα υπάρξει μόνο ένας δρόμος. Τι δεν έκανες για τον βοηθήσεις να κερδίσει και ποιος άλλος δεν τον βοήθησε να κερδίσει.

Είναι δύσκολο, ειδικά αυτή την εποχή με τα social media και όλους αυτούς τους αναλυτές που τρελαίνονται. Οι Λέικερς είναι 12οι ή 13οι και είναι η ομάδα που συζητιέται περισσότερο.

Επομένως, πάντα θα έχει να κάνει με τους υπόλοιπους παίκτες και τι δεν κάνουν. Αν δεν είσαι φτιαγμένος για αυτά όλα, τότε αυτό θα σε «φάει ζωντανό».