Ο Ρέντικ στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς!

Τζέι Τζέι Ρέντικ

i

© Photo by Brian Rothmuller/Icon Sportswire

Ο Ρέντικ στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:33 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 20.06.2024

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θα είναι ο νέος προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρήκαν τον νέο τους προπονητή, με την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς να δίνει τα χέρια με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ!

Όπως αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ τα βρήκε σε όλα με τους Λέικερς και για τα επόμενα 4 χρόνια (μέχρι το 2028) θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Λος Άντζελες.

Αυτή θα είναι η πρώτη ομάδα στην προπονητική καριέρα του Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο οποίος έχει μεν μια πολύ πλούσια πορεία ως παίκτης, όμως ως προπονητής θα κάνει τα πρώτα του βήματα στους Λέικερς.

Ως παίκτης αγωνίστηκε από το 2006 έως και το 2021, παίζοντας κατά σειρά σε Ορλάντο Μάτζικ, Μιλγουόκι Μπακς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Νιου Όρλεανς Πέλικανς και Ντάλας Μάβερικς.

Από το 2016 έχει δικό του podcast, ενώ είναι γνωστό ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Λεμπρόν Τζέιμς, με τον οποίο μάλιστα έχουν κάνει ουκ ολίγες εκπομπές μαζί.

 

Η περίπτωση του Κλάιμπερν για τον Ολυμπιακό και η τρομακτικά περιορισμένη αγορά στους γκαρντ
EUROLEAGUE

21:00 - 20.06.2024

Η περίπτωση του Κλάιμπερν για τον Ολυμπιακό και η τρομακτικά περιορισμένη αγορά στους γκαρντ

Ο Ουίλ Κλάιμπερν κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και η περίπτωση του... ιντριγκάρει. Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει παίκτη στο «3», ωστόσο η εύρεση γκαρντ από το πάνω ράφι δεν είναι εύκολη υπόθεση και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.