Ο.... ανήξερος Μπράνσον έδωσε επική ατάκα για τον Τάουνς (vid)

Ο Τζέιλεν Μπράνσον - Φωτ. IMAGO

Ο.... ανήξερος Μπράνσον έδωσε επική ατάκα για τον Τάουνς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:51 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 30.09.2024

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς βρίσκεται προ των πυλών της Νέας Υόρκης και των Νικς, με τον Τζέιλεν Μπράνσον ωστόσο να δίνει μια διαφορετική εκδοχή στα πράγματα.

Το mega trade που στέλνει τον Καρλ Άντονι Τάουνς στη Νέα Υόρκη, για λογαριασμό των Νικς, αποτελεί το νο.1 θέμα συζήτησης στο ΝΒΑ τις τελευταίες ώρες. Η ομάδα από το «Μεγάλο Μηλο» και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεγάλη κίνηση.

Στη Μινεάπολις θα μετακομίσουν οι Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο και Τζούλιους Ραντλ, ώστε ο ΚΑΤ να φορέσει την φανέλα της ομάδας των Νικς και να «ανταμώσει» εκ νέου με τον Τομ Θίμποντο, με τον οποίο συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του στους «λύκους».

Μία ανταλλαγή στο NBA ίσως επηρεάσει την παραμονή του Ντουέιν Ουάσινγκτον στην Παρτίζαν!
EUROLEAGUE

16:02 - 29.09.2024

Μία ανταλλαγή στο NBA ίσως επηρεάσει την παραμονή του Ντουέιν Ουάσινγκτον στην Παρτίζαν!

Κι όμως, υπάρχει μία περίπτωση -σύμφωνα με αναλυτές του ΝΒΑ- που η απόκτηση του Καρλ Άντονι-Τάουνς από τους Νικς, ίσως αναγκάσει τον Ντουέιν Ουάσινγκτον να εγκαταλείψει την Παρτίζαν για να πάρει μέρος σε μία ανταλλαγή, που βέβαια δεν θα του εξασφαλίσει θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Απλώς θα βοηθήσει την ομάδα της Νέας Υόρκης να ολοκληρώσει το mega deal με τη Μινεσότα!

Όπως ήταν φυσιολογικό, η Media Day των Νικς, με την οποία η ομάδα από τη Νέα Υορκη έκανε... τζάμπολ στη φετινή σεζόν, επισκιάστηκε από το θέμα αυτό. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι ερωτήσεις προς τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής των Νικς, γύρω από την υπόθεση του Τάουνς.

Ανάμεσα σε αυτούς που ρωτήθηκαν ήταν και ο ηγέτης του ρόστερ, ο Τζέιλεν Μπράνσον. Ο JB ρωτήθηκε εάν είπε γεια στον Τάουνς, με αφορμή την εξέλιξη αυτή.

«Ποιος είναι ο Καρλ; Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός;», ήταν η επική απάντηση του Μπράνσον, η οποία συνοδεύτηκε και από ένα μικρό χαμόγελο.

Πέραν του χιουμοριστικού του πράγματος, η απάντηση του Μπράνσον ήταν απολύτως λογική. Βάσει των κανονισμών που υπάρχουν στο ΝΒΑ, οι παίκτες και οι προπονητές των ομάδων απαγορεύεται να κάνουν δημόσια σχόλια για μια ανταλλαγή πριν αυτή ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση που προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο, τότε η λίγκα μπορεί να επιβάλει τιμωρίες.

Ο ηγέτης της ομάδας του Τομ Θίμποντο ωστόσο λειτούργησε άκρως επαγγελματικά σε αυτή την περίπτωση και παρά τις προσπάθειες των ρεπόρτερ των Νικς για να εκμαιεύσουν μια ατάκα, εκείνος έμεινε σταθερός στην τοποθέτησή του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!