Η αδιανόητη προετοιμασία του Τζέιλεν Μπράουν για τη νέα σεζόν με προπονήσεις κάτω από το νερό (vid)

Η αδιανόητη προετοιμασία του Τζέιλεν Μπράουν για τη νέα σεζόν με προπονήσεις κάτω από το νερό (vid)

Sportal newsroom 10:37 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 19.08.2024

Ο Τζέιλεν Μπράουν μπαίνει σαν πρωταθλητής τη νέα σεζόν και θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα, με την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν να είναι σε άλλο επίπεδο.

Είναι πρωταθλητής ΝΒΑ και MVP των τελικών. Πράγμα που σημαίνει πως τη νέα σεζόν όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω του. Ο Τζέιλεν Μπράουν το ξέρει καλά, γι αυτό φροντίζει να κάνει και την ανάλογη προετοιμασία, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις και απαιτήσεις.

Η προετοιμασία του είναι σε ανάλογο επίπεδο. Ξέρει καλά πως βρίσκεται σε μια ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν, έτσι προετοιμάζεται σκληρά για να είναι έτοιμος. Ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο της έντασης στις ατομικές προπονήσεις του.

Ο Μπράουν αυτή τη φορά το πήγε σε άλλο επίπεδο. Διότι κάνει προπονήσεις κάτω από το νερό, προκειμένου να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ευελιξία του στο παρκέ, αλλά και την αντοχή του. Το επίπεδο της έντασης είναι πολύ ψηλά, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, με τον σταρ των Μπόστον Σέλτικς να έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και να χρησιμοποιεί ακόμα και όργανα προκειμένου να ανεβάσει το επίπεδο έντασης.

Πάρτε μια γεύση από τον τρόπο προετοιμασίας του Τζέιλεν Μπράουν ενόψει της νέας σεζόν.