Ο MVP του NBA «έκραξε» δημόσια τον γιο του Λεμπρόν και τα… γύρισε όταν του υπενθύμισαν ότι ήταν χειρότερος: «Εσένα δεν σου μίλησε κανείς...»
i

© Imago

Ο MVP του NBA «έκραξε» δημόσια τον γιο του Λεμπρόν και τα… γύρισε όταν του υπενθύμισαν ότι ήταν χειρότερος: «Εσένα δεν σου μίλησε κανείς...»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:26 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 19.07.2024

Το ντεμπούτο του Μπρόνι Τζέιμς προκάλεσε έντονη αντίδραση μαζί και του Τζέιλεν Μπράουν, όμως μόλις αποκαλύφθηκε το δικό του... κακό ντεμπούτο έκανε πίσω και τα... μάζεψε.

Πολλά ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η άφιξη του Μπρόνι Τζέιμς στο NBA με πολλούς να κάνουν λόγο για νεποτισμό από την πλευρά της οικογένειας του ΛεΜπρόν Τζέιμς. με αποκορύφωμα το σχεδόν... καταστροφικό ντεμπούτο του στη Summer League του Λας Βέγκας.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού σούταρε με ποσοστό 22.5% εντός πεδιάς και 7/31 σουτ, ενώ παράλληλα μέτρησε 0/15 τρίποντα και έγινε αποδέκτης τεράστιας κριτικής.

Οι συμβουλές του Λεμπρόν στον Μπρόνι που τον έκαναν να... γυρίσει τον διακόπτη
NBA

10:57 - 19.07.2024

Οι συμβουλές του Λεμπρόν στον Μπρόνι που τον έκαναν να... γυρίσει τον διακόπτη

Ο Μπρόνι Τζέιμς έκανε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη των Λέικερς επί των Καβαλίερς στο Summer League και ο ίδιος εξήγησε ποια ήταν τα λόγια του πατέρα του που τον έκαναν να πιστέψει στις δυνατότητές του και να αφήσει πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις.

Το πιο διάσημο σχόλιο που δέχτηκε ήταν εκείνο από την πλευρά του Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος βρέθηκε στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των Σέλτικς και των Λέικερς και η κάμερα τον έπιασε να κριτικάρει τον Μπρόνι Τζέιμς με την πρώην παίκτρια του WNBA, Κίρσι Γκόντρεζικ.

«Δεν νομίζω ότι ο Μπρόνι είναι επαγγελματίας», είπε χαρακτηριστικά ο Μπράουν για τον 19χρονο γιο του ΛεΜπρόν. «Είμαι σίγουρη ότι θα είναι στην ομάδα της G League», απάντησε εκείνη, με τον σταρ των Σέλτικς να προσθέτει: «Δεν νομίζω. Λόγω του ονόματός του, θα είναι στους Λέικερς».

Αυτά τα σκληρά λόγια του Τζέιλεν Μπράουν προς το πρόσωπο του ΛεΜπρόν Τζέιμς έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με πολύ κόσμο να στρέφεται εναντίον του MVP των τελικών του NBA. Συγκεκριμένα, πολλοί έφεραν στο προσκήνιο το δικό του ντεμπούτο στην Summer League της rookie του χρονιάς το 2016, το οποίο ήταν ακόμη χειρότερο από εκείνο του Μπρόνι.

Μάλιστα, στα τρία πρώτα παιχνίδια του, ο γιος του ΛεΜπρόν είχε σουτάρει 6/26 από το γήπεδο, ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν είχε χειρότερο ποσοστό με 5/26 σουτ στα τρία πρώτα δικά του παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Μπρόνι μίλησε με τις πράξεις του λίγες μέρες αργότερα στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Καβαλίερς, όπου σημείωσε 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 μπλοκ με 5/10 εντός πεδιάς. Τότε, μάλιστα ο Τσετ Χόλμγκρεν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πήρε την σκυτάλη για να τον υπερασπιστεί γράφοντας: «Φαίνεται σαν επαγγελματίας τώρα».

Στην υπεράσπιση του Μπρόνι ήρθε να προστεθεί και ο Γκίλμπερτ Αρίνας τονίζοντας πως, όταν ο Μπράουν σημείωνε αυτούς τους αριθμούς ως rookie κανείς δεν τον επέκρινε. «Ξέρετε τι έλεγαν για τον Τζέιλεν Μπράουν στη Summer League; Ήταν η τρίτη επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ. Τα τρία πρώτα παιχνίδια ήταν όπως και του Μπρόνι. Ο Μπρόνι έκανε 6/26. Ο Τζέιλεν Μπράουν έκανε 5/26 εντός πεδιάς στα τρία πρώτα παιχνίδια του και δεν τον επέκρινε κανείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Τζέιλεν Μπράουν οδηγήθηκε στο σημείο εν τέλει να... μαζέψει τα λόγια του γράφοντας για τον γιο του «Βασιλιά»: «Είμαι περήφανος που έχουμε τον γιο σου στο ΝΒΑ. Αντανακλά το μεγαλείο και τη μακροζωία. Ο Μπρόνι έχει όλα τα εργαλεία γύρω του για να πετύχει και ανυπομονώ να δω την εξέλιξή του», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν μία απολογία προς το πρόσωπο του ΛεΜπρον Τζέιμς.