Ο Τζέιμς αξιολόγησε στην έκτη θέση τον Ναν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Euroleague!
i

©InTime

Ο Τζέιμς αξιολόγησε στην έκτη θέση τον Ναν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Euroleague!

Γιάννης Πάλλας 16:12 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 20.09.2024

Ο Μάικ Τζέιμς προκάλεσε αίσθηση με την επιλογή του να τοποθετήσει στην έκτη θέση στο ranking για τους καλύτερους παίκτες της Euroleague τον Κέντρικ Ναν

Παρότι ο Κέντρικ Ναν ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βερολίνο ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό δεν τον θεωρεί τόσο σημαντικό, καθώς αυτό αποτυπώνεται στην αξιολόγηση του για το ranking της διοργάνωσης με τους κορυφαίους της σεζόν.

Μια θέση του σούπερ σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που θα συζητηθεί, καθώς είναι εμφανές πόσο επηρέασε ο Κέντρικ Ναν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα.

Ο Μάικ Τζέιμς στη media day της Μονακό κλήθηκε να πάρει μέρος στο παιχνίδι που γίνεται με τους παίκτες στους οποίους ζητούν να τοποθετήσουν σε ranking τους καλύτερους παίκτες στην Euroleague κατά την άποψη τους, με δέκα υποψηφίους που εμφανίζονται ένας-ένας και με τυχαία σειρά.

Ξεκινώντας, λοιπόν, ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας του πριγκιπάτου τοποθέτησε στην τέταρτη θέση τον Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης και στην 8η τον Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε αίσθηση τοποθετώντας μόλις στην 6η θέση τον Κέντρικ Ναν!

Πάνω από τον σπουδαίο σκόρερ του Παναθηναϊκού AKTOR επέλεξε τους Κέβιν Πάντερ (5η θέση), Έντι Ταβάρες (3η θέση), Γουέιντ Μπόλντγουιν (2η θέση) και Σέιν Λάρκιν στην κορυφή της λίστας, ενώ τελευταίος έπεσε στο τραπέζι ο Ματίας Λεσόρ, που επελέγη στη 10η θέση!

Το ιστορικό σφύριγμα του Ομπράντοβιτς, που θυμήθηκε ο Κώστας Σλούκας (vid)
EUROLEAGUE

14:34 - 20.09.2024

Το ιστορικό σφύριγμα του Ομπράντοβιτς, που θυμήθηκε ο Κώστας Σλούκας (vid)

Όταν ο Κώστας Σλούκας στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επικαλέστηκε την παλιά ατάκα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς περί παρελθοντικών επιτυχιών, αναφερόταν στη δήλωση και κυρίως στο... σφύριγμα του Σέρβου κόουτς από τον Ιανουάριο του 2009 μετά από έναν αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πρόκομ Τρεφλ για την Euroleague.

Αναμφίβολα, οι επιλογές του Μάικ Τζέιμς θα προκαλέσουν συζητήσεις, αφού ειδικά στην περίπτωση του Κέντρικ Ναν, θα περίμενε κανείς να τον δει ψηλότερα στην κατάταξη από την 6η θέση στην οποία τον τοποθέτησε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό.