Το «πράσινο» μήνυμα του Τζέιμς Γκιστ στο Sportal για το 7ο αστέρι: «Το αξίζετε, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε» (vid)

Το «πράσινο» μήνυμα του Τζέιμς Γκιστ στο Sportal για το 7ο αστέρι: «Το αξίζετε, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:37 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 31.05.2024

Από την μακρινή Μογγολία ο Τζέιμς Γκιστ παρακολούθησε το Final 4 του Βερολίνου και έστειλε το δικό του... άκρως Παναθηναϊκό μήνυμα στο Sportal για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία στο Βερολίνο. Για ακόμα μια φορά. Το τριφύλλι κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague. Κάτι που συμβαίνει για έβδομη φορά στην τεράστια ιστορία του συλλόγου, επιστρέφοντας όχι απλά στην ελίτ, αλλά στην κορυφή της Ευρώπης.

Σε όλο τον κόσμο το ενδιαφέρον για τα παιχνίδια στην Uber Arena ήταν τεράστιο. Κάτι που αποτυπώθηκε και στις αντιδράσεις στα social media από ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Ανάμεσα σε όσους παρακολουθούσαν το Final 4 ήταν και πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ουδέποτε έκοψαν δεσμούς με την ομάδα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος λατρεύει το κλαμπ και τον κόσμο και δεν το κρύβει σε καμία στιγμή. Στα 7,5 χρόνια που έμεινε στον Παναθηναϊκό «δέθηκε» με την ομάδα και τον κόσμο της και είχε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο Γκιστ παρακολούθησε το Final 4 και πανηγύρισε με την ψυχή του την κατάκτηση του τίτλου. Μέσω του Sportal έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο, αλλά και τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, λέγοντας ξεκάθαρα: «ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!»

Στο μήνυμά του ο βετεράνος άσος, που έγραψε χρυσές σελίδες με την πράσινη φανέλα, ανέφερε: «Τι γίνεται παιδιά; Τι γίνεται Παναθηναϊκέ και Θύρα 13; Θέλω να σας συγχαρώ που κερδίσατε το 7ο αστέρι. Ξέρω ότι δουλέψατε τρομερά σκληρά όλη τη σεζόν έχοντας περάσει όλη την εχθρότητα που συνέβη στα Media, στα δύσκολα παιχνίδια. Μείνατε σκληροί, μείνατε αληθινοί. Ξέρω πόσο σκληρά δουλέψατε για να φτάσετε σε αυτό το σημείο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα τους παίκτες, στον Παναθηναϊκό, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την Θύρα 13. Το αξίζετε. Πέρασε καιρός από το 2012 και την περίοδο που ήμουν εγώ. Γράψατε ιστορία, είμαι χαρούμενος για εσάς, είμαι χαρούμενος που είμαι πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού. Το να ανεβάσετε αυτή τη σημαία είναι τεράστιο. Συγχαρητήρια και πάλι. Συνεχίστε. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε!»