Ανακοίνωση της Παρτίζαν για τον Νάναλι: «Έτσι ράγισε το γυαλί»...

Ο Τζέιμς Νάναλι

i

Twitter / PartizanBC

Ανακοίνωση της Παρτίζαν για τον Νάναλι: «Έτσι ράγισε το γυαλί»...

Νίκος Καλαμπάκας 22:29 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 22.08.2024

Το σίριαλ Νάναλι - Παρτίζαν συνεχίζεται, με τον σύλλογο να εκδίδει ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του γκαρντ από τις ΗΠΑ.

Ο Νάναλι είναι σε ανοιχτή κόντρα τα τελευταία 24ωρα με τη διοίκηση της ομάδας και ο σύλλογος από το Βελιγράδι θέλησε να ρίξει φως στην υπόθεση που απασχολεί τους φίλους του.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Βελιγραδίου αναφέρει ότι το γυαλί με τον πρώην παίκτη της ράγισε όταν ο Νάναλι είχε εμπλακεί σε καυγά με τον Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Πάντως, οι Σέρβοι δεν δείχνουν να θέλουν να συνεχίσουν την κόντρα, αναγνωρίζοντας ότι κατά τη θητεία του στην ομάδα, ο Αμερικανός πρόσφερε τα πάντα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Παρτιζάν στην ανακοίνωσή της:

«Μετά από ανάρτηση του Τζέιμς Νάναλι στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο σύλλογος θέλει να επισημάνει τα σχετικά στοιχεία για την υπόθεση που κανείς δεν ήθελε.

Μετά το τέλος της σεζόν 2023-24, το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να μην προσφέρει νέο συμβόλαιο στον παίκτη. Η απόφαση της ομάδας ήταν να υπογράψει τον αρχηγό Βάνια Μαρίνκοβιτς και τον Άιζακ Μπόνγκα σε αυτή τη θέση. Όσον αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς τον παίκτη, ο Τζέιμς Νάναλι έλαβε όλα τα χρήματα που του αναλογούν αμέσως μετά το τέλος της σεζόν. Επίσης, για τις δύο προηγούμενες σεζόν έλαβε τα ανάλογα ασφάλιστρα στα οποία υπολογίστηκαν και πληρώθηκαν όλοι οι φόροι.

Το περιστατικό που σήμανε το τέλος της εμπλοκής του Τζέιμς στην Παρτιζάν συνέβη σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο (εννοεί την ανταλλαγή γροθιών με τον Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα). Είναι περιττό να υπογραμμίσουμε ξανά πόσο δεν χάρηκε κανείς για το περιστατικό και τον καβγά που ενεπλάκη ο τότε παίκτης της Παρτιζάν με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ενώ του προκάλεσε ελαφρά σωματικά τραύματα.

Μετά από αυτό το ατυχές γεγονός, ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποφάσισε ότι ο παίκτης θα έφευγε από την ομάδα και δεν θα ήταν μέλος της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια. Κανείς δεν ήθελε το προαναφερθέν περιστατικό, λιγότερο από όλους η Παρτιζάν, η οποία εκφράζει για άλλη μια φορά τη λύπη της για εκείνο το γεγονός.

Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος κατανοεί τα συναισθήματα και την απογοήτευση του πρώην παίκτη μας εκείνη την στιγμή, αλλά οι εσωτερικοί κανόνες της Παρτιζάν πρέπει να τηρούνται. Με απλά λόγια, κανείς δεν είναι μεγαλύτερος και σημαντικότερος από τον ίδιο τον σύλλογο.

Για άλλη μια φορά, η Παρτιζάν ευχαριστεί τον Τζέιμς Νάναλι για όλες τις καλές στιγμές που χάρισε στον σύλλογο και τους φιλάθλους. Με το παρόν, η Παρτιζάν εύχεται για άλλη μια φορά ειλικρινά στον Τζέιμς Νάναλι καλή τύχη και επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!