«Ο Νάναλι χαστούκισε τον Λαρεντζάκη»
i

© imago

«Ο Νάναλι χαστούκισε τον Λαρεντζάκη»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:54 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 22.08.2024

Πέραν του γνωστού περιστατικού βίας του Τζέιμς Νάναλι με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα, σέρβικα ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι ο Αμερικανός είχε χτυπήσει και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη του Ολυμπιακού στο ματς της Stark Arena για την Euroleague της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Η αποχώρηση του Τζέιμς Νάναλι από την Παρτίζαν έγινε με εκατέρωθεν κατηγορίες για συμπεριφορές, αλλά και για οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ σέρβικα μέσα ενημερώνουν πως ο Αμερικανός είχε δημιουργήσει αρκετά ζητήματα πειθαρχικού χαρακτήρα στο Βελιγράδι.

Η Mozzart Sports, που παρεμπιπτόντως είναι χορηγός της Παρτίζαν, αποκάλυψε πως ο Νάναλι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-24, πέραν από το γνωστό περιστατικό βίας με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα, το οποίο ανέφερε και ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Οστόγια Μιχάιλοβιτς, είχε μετατραπεί σε αρνητικό εξωαγωνιστικό πρωταγωνιστή και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τότε που, σύμφωνα πάντα με την Mozzart Sports, ο Νάναλι είχε χαστουκίσει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη φυσούνα της Stark Arena κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Έξαλλος ο Νάναλι με την Παρτίζαν: «Με συκοφαντούν και λένε για κανόνες, αν και δύο χρόνια δεν με πλήρωναν στην ώρα τους»
EUROLEAGUE

09:19 - 22.08.2024

Έξαλλος ο Νάναλι με την Παρτίζαν: «Με συκοφαντούν και λένε για κανόνες, αν και δύο χρόνια δεν με πλήρωναν στην ώρα τους»

Ένα σχόλιο του προέδρου της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχάιλοβιτς, ήταν αυτό που έκανε τον Τζέιμς Νάναλι να δώσει τη... δική του απάντηση, λίγο μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Επίσης, η ίδια πηγή αναφέρει πως την σεζόν 2022-23 στο Game 5 των Playoffs της Euroleague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, μια σειρά που στιγματίστηκε από φαινόμενα... ακραίου ξύλου και πολλές αποβολές, ο Νάναλι είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφους και τους είπε πει πως «θα τους σπάσει τα τηλέφωνα». Τότε δεν είχε προκύψει ούτε κάποια τιμωρία (όπως προέκυψε αργότερα με το επεισόδιο με τον Λαζάρεβιτς), ούτε κάποια αναφορά στις πράξεις του. Η Παρτίζαν δεν ήθελε να εκθέσει έναν παίκτη της, αλλά τώρα που δεν ανήκει στην ομάδα και από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η κόντρα των δύο πλευρών, άρχισαν να βγαίνουν τα... άπλυτα στην φόρα.