Πέταξε το... γάντι στον θρύλο του UFC Μπόουνς Τζόουνς, ο NBAer Τζέιμς Τζόνσον

Τζέιμς Τζόνσον και Μπόουνς Τζόουνς

i

NBA.com

Πέταξε το... γάντι στον θρύλο του UFC Μπόουνς Τζόουνς, ο NBAer Τζέιμς Τζόνσον

Νίκος Καλαμπάκας 09:02 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 14.08.2024

Αν και είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, ο Τζέιμς Τζόνσον έκανε μαθήματα πολεμικών τεχνών από παιδί και πλέον ονειρεύεται να μπει στο ρινγκ του UFC με έναν εκ των κορυφαίων μαχητών.

Ο Τζέιμς Τζόνσον παρακολούθησε μαθήματα πολεμικών τεχνών ως παιδί. Αν και επέλεξε μια καριέρα στο μπάσκετ, συνέχισε να εξασκεί τα όσα έχει μάθει από τότε. Τώρα, πιστεύει ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει έναν από τους καλύτερους μαχητές στην ιστορία του UFC.

Στο podcast του NBA Rookie Life με τον Ράιαν Χόλινς, ο 36χρονος φόργουορντ μοιράστηκε το γεγονός ότι εξακολουθεί να κάνει εκπαίδευση πολεμικών τεχνών.

«Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να κάνω. Μέχρι σήμερα, προπονούμαι και το απολαμβάνω, προσπαθώντας να κάνω προετοιμασία με κάτι διαφορετικό από τις γραμμές τρεξίματος», είπε ο ίδιος. «Όσον αφορά αυτή τη μάχη, είναι κάτι που πραγματικά θα ήθελα να κάνω».

«Θα το έπαιρνα πολύ σοβαρά», δήλωσε.

Την περασμένη σεζόν στο ΝΒΑ, ο Τζόνσον είχε μέσο όρο 2,8 πόντους και 1,7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ερωτηθείς να ονομάσει τον αγαπημένο του μαχητή, ο Τζόνσον πήγε αμέσως με τον Τζον Μποουνς Τζόουνς, έναν βαρέων βαρών μαχητή του UFC που θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους στην ιστορία.

«Προφανώς θα επιλέξω με τον Τζόουνς. Έχει αυτό το... μαγικό ραβδί μέσα του, Τζόουνς Μπόουνς. Είναι για μένα ένας παντοδύναμος μαχητής. Όταν κοιτάς λίγη από την τεχνική του, είναι τόσο οξεία. Μόνο με την τεχνική θα σε κόψει. » εξήγησε ο παίκτης του ΝΒΑ.

Με 75 χιλιάδες δολάρια «καθάρισε» ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ - Είχε συλληφθεί πριν μία εβδομάδα για κακοποίηση της συντρόφου του (vids)
NBA

09:48 - 18.09.2023

Με 75 χιλιάδες δολάρια «καθάρισε» ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ - Είχε συλληφθεί πριν μία εβδομάδα για κακοποίηση της συντρόφου του (vids)

Ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα και αφού πρώτα πλήρωσε την εγγύηση, αφέθηκε ο νεαρός γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την επίθεσή του στην Κίσρε Γκόντρεζικ, την οποία και έστειλε με χτυπήματα στο νοσοκομείο.

«Το UFC είναι τόσο γεμάτο, που είναι δύσκολο να εξαφανίσεις τους καλύτερους», συνέχισε. «Υπάρχει τόσο πολύ περιεχόμενο στο YouTube εκεί έξω, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί αν δεν τους δεις πρόσωπο με πρόσωπο αν όντως τσακώθηκαν».

Αφού έκανε αυτό το σχόλιο, ο Τζόνσον ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να πάει να αγωνιστεί μετά το τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ. «Θα χρειαζόμουν έναν χρόνο», είπε ο Τζόνσον.

Καθώς συνεχιζόταν η συζήτηση, ο φόργουορντ του ΝΒΑ άρχισε να εξηγεί πώς η πρόσθετη προπόνηση θα τον προετοίμαζε για έναν αγώνα εναντίον του Τζόουνς.