Δημοσιογράφος έκανε πλάκα με το... παιδικό ρολόι του Τζέισον Τέιτουμ, αλλά δεν ήξερε πως αξίζει σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια! (vid)
i

printscreen

Δημοσιογράφος έκανε πλάκα με το... παιδικό ρολόι του Τζέισον Τέιτουμ, αλλά δεν ήξερε πως αξίζει σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:45 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 08.10.2024

Ο Τζέισον Τέιτουμ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Άμπου Ντάμπι μετά το δεύτερο ματς των Σέλτικς στα ΗΑΕ κι ένας... χιουμορίστας δημοσιογράφος σκέφτηκε να κάνει πλάκα με το ρολόι που φορούσε ο σούπερ σταρ του NBA. Τελικά, δάγκωσε τη γλώσσα του όταν αντιλήφθηκε πως το συγκεκριμένο αξεσουάρ κοστίζει κάτι περισσότερο από μία περιουσία.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που φορούσε στο χέρι του ο Τζέισον Τέιτουμ έμοιαζε με ρολόι, αλλά περισσότερο με εκείνα τα... παιδικά, που φοράνε τα παιδιά και τις περισσότερες φορές δεν δείχνουν καν σωστά την ώρα. Άλλο όμως, το «φαίνεται» και άλλο το «είναι».

Κάπως έτσι την πάτησε και ο δημοσιογράφος, που στην συνέντευξη Τύπου μετά το δεύτερο preseason ματς των Μπόστον Σέλτικς στο Άμπου Ντάμπι (κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς), ήθελε να πει την... εξυπνάδα του, αλλά όταν αργότερα έμαθε την αλήθεια και, μάλλον το μετάνιωσε.

Οι Σέλτικς ξεκινούν τη διαδικασία πώλησης: Ο Γκρούσμπεκ εκτός από 6 δισεκατομμύρια ζητά και κάτι ακόμα από τον επόμενο ιδιοκτήτη
NBA

08:17 - 08.10.2024

Οι Σέλτικς ξεκινούν τη διαδικασία πώλησης: Ο Γκρούσμπεκ εκτός από 6 δισεκατομμύρια ζητά και κάτι ακόμα από τον επόμενο ιδιοκτήτη

Εντός Οκτωβρίου οι Μπόστον Σέλτικς θα κάνουν διοικητικό συμβούλιο ώστε να αρχίσουν να μελετούν τις προσφορές που καταφθάνουν από υποψήφιους αγοραστές. Προ αυτής της συνάντησης, ο νυν επικεφαλής της διοίκησης, Βικ Γκρούσμπεκ, αποκάλυψε στην Boston Globe πως επιθυμεί ακόμα και μετά τη μεταβίβαση των μετόχων να διατηρήσει εξουσίες στους Κέλτες, μέχρι το 2028.

Είχε παρατηρήσει το ρολόι που φορούσε ο Τέιτουμ με το κίτρινο λουράκι και πριν κάνι την πρώτη αγωνιστική του ερώτηση, τους είπε: «Αυτό που φοράς στο χέρι είναι κανονικό ρολόι, γιατί μοιάζει σαν αυτά που φοράνε τα παιδάκια». Ο σούπερ σταρ του NBA και πρωταθλητής με τους Κέλτες του 2024, προσπαθούσε να κρατήσει τα μαλλιά του στο κεφάλι του! Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που μέσω ηχητικών κυμάτων έμπαινε στα αυτιά του και καταγραφόταν στον εγκέφαλό του.

Διότι, για να αγοράσει το συγκεκριμένο αξεσουάρ είχε σπαταλήσει σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια. Δεν του έδειξε την απόδειξη και δεν του είπε τίποτα. Μόνο ότι αυτό που άκουσε ήταν «τελείως... τρελό». Υπονοώντας πως δεν είχε ιδέα ο τύπος για το τι ακριβώς είχε στα χέρια του.

Πρόκειται για ένα ρολόι... κόσμημα του διάσημου brand Richard Mille, που το πιο φθηνό αντικείμενο που φτιάχνει αξίζει 200.000 δολάρια. Μόνο που ο Τέιτουμ δεν πήρε κάποια οικονομική έκδοση, αλλά η δικιά του επένδυση για χάρη του στυλ και του flex, άξιζε κάπου ανάμεσα στα 2,6 έως και 2,8 εκατομμύρια δολάρια. Κανείς δεν κατάλαβε πιο ακριβώς μοντέλο φορούσε ο 27χρονος, αλλά τι σημασία έχει...