Ο Τέιτουμ πήρε... τ' όπλο του και διέλυσε την άμυνα των Γκρίζλις (vid)

Τζέισον Τέιτουμ

i

@Photo by Paul Rutherford/Getty Images

Ο Τέιτουμ πήρε... τ' όπλο του και διέλυσε την άμυνα των Γκρίζλις (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:22 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 14.08.2024

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν διατηρήσει το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, μετά την πολύ άνετη νίκη τους κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις, με τον Τζέισον Τέιτουμ να παίρνει... φωτιά και να οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς, ξανά.

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και ένας σημαντικός λόγος πίσω από αυτό ακούει στο όνομα Τζέισον Τέιτουμ. Ο χαρισματικός γκαρντ οδηγεί εκ του ασφαλούς, με την παρουσία του, την ομάδα του Τζόε Μαζούλα, που σε 50 παιχνίδια στην τρέχουσα regular season μετράει ρεκόρ 38-12.

Απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, που παρατάχθηκαν με σύνθεση... ανάγκης λόγω τραυματισμών, οι Σέλτικς μετέτρεψαν σε περίπατο την αναμέτρηση του TD Garden, φτάνοντας άνετα στη νίκη. Το τελικό 131-91 αποτύπωσε στο 100% την ανωτερότητα της ομάδας του Τζόε Μαζούλα, με τον Τέιτουμ να είναι ασταμάτητος από το ξεκίνημα.

Το κοντέρ έγραψε 34 πόντους για τον σταρ της ομάδας από τη Μασαχουσέτη, που ήταν σημείο αναφοράς από το ξεκίνημα. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως στο πρώτο ημίχρονο μέτρησε 23 πόντους, κάνοντας την δουλειά πολύ πιο εύκολη για τους συμπαίκτες του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς ο JT έκανε τη διαφορά και οδήγησε σε ακόμα μια νίκη τους «Κέλτες».