Τροχαίο ατύχημα για τον Τζέρεμι Σότσαν: Σμπαράλια η καταπράσινη Porsche του σταρ των Σπερς (vids)

Τροχαίο ατύχημα για τον Τζέρεμι Σότσαν: Σμπαράλια η καταπράσινη Porsche του σταρ των Σπερς (vids)

Ο Τζέρεμι Σότσαν των Σαν Αντόνιο Σπερς τράκαρε στους δρόμους του Τέξας, δεν τραυματίστηκε, ούτε τραυμάτισε κανέναν, αλλά η πολυτελής Porsche 911 θέλει επειγόντως φαναρτζή.

Δεν τραυματίστηκε κανένας. Ούτε ο Τζέρεμι Σότσαν, ούτε κάποιος άλλος οδηγός ή επιβάτης διερχόμενου οχήματος. Άλλωστε, η πράσινη Porsche 911 του Αμερικανοπολωνού φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς δεν συγκρούστηκε με κινούμενο στοιχείο, παρά μόνο με την μπαρντριέρα.

Οι αυτόπτες μάρτυρες, όπως αποκαλύπτει το TMZ για το προ ημερών ατύχημα, διατύπωσαν την εντύπωση πως το όχημα του NBAer περνούσε με μεγάλη ταχύτητα, εκτός των επιτρεπόμενων ορίων και ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο. Για καλή τύχη όλων, δεν χτύπησε με άλλο όχημα και τελικά απλώς προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Οι Αστυνομικές Αρχές του Σαν Αντόνιο, μελέτησαν το συμβάν και ανακοίνωσαν αργότερα πως δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες στον Σότσαν, καθώς δεν έκριναν πως έγινα κάποια παρανομία, απλώς μία σύγκρουση λόγω απρόσεκτης οδήγησης. Και από τη στιγμή που δεν υπήρξαν τραυματίες και εμπλεκόμενοι με διαφορετική άποψη η υπόθεση έκλεισε.

Η Porsche του Σότσαν όμως, θα μείνει για ένα διάστημα εκτός... δράσης μιας και οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσκρουσή είναι σημαντικές.

O 21χρονος φόργουορντ λοιπόν, θα ξεκινήσει χωρίς το αγαπημένο του αμάξι, που κοστίζει 240 χιλιάδες δολάρια, τις προπονήσεις στο Σαν Αντόνιο, σε μία σεζόν που θέλει να αναβαθμίσει το παιχνίδι του. Πέρσι κατέγραψε στη στατιστική του 11,6 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ παίζοντας στο πλευρό του Βικτόρ Ουεμπανιαμά και η συνεργασία τους άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον κόουτς Γκρεγκ Πόποβιτς.