Το... ραβασάκι που άφησε φίλος του Παναθηναϊκού στο αμάξι του Τζέριαν Γκραντ (pic)

Το... ραβασάκι που άφησε φίλος του Παναθηναϊκού στο αμάξι του Τζέριαν Γκραντ (pic)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:40 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 30.05.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ ενθουσιάστηκε όταν είδε το γραπτό μήνυμα που άφησε στο αμάξι του, ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού και μεγάλος του θαυμαστής.

Όταν ο Τζέριαν Γκραντ πήγε στο αυτοκίνητό του είδε μία ευχάριστη έκπληξη: «Ευχαριστούμε για την έβδομη Euroleague, είναι ο MVP για μένα», του είχε γράψει σε ένα χαρτάκι ένας θαυμαστής του και το είχε αφήσει στο παρμπρίζ.

Πάνω στο χαρτί ο μυστήριος φαν είχε ζωγραφίσει ένα πράσινο τριφύλλι, ενώ υπέγραψε ως «ένας γείτονας». Δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του, αλλά η κίνηση συγκίνησε τον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού που έβγαλε φωτογραφία το... ραβασάκι και το κυκλοφόρησε online με μία σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Όσον αφορά στην προτίμηση του φίλου των «πρασίνων» για τον Πολυτιμότερο Παίκτη της τελικής φάσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μπορεί το βραβείο να πήγε στα χέρια του Κώστα Σλούκα μετά το επικό του ματς στον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Τζέριαν Γκραντ δεν ήταν πολύ... πίσω. Μαζί με τον Ματίας Λεσόρ και τον Κέντρικ Ναν έκανε τον Παναθηναϊκό να φαίνεται... υπερηχητικός.

O Γκόγκα Μπιτάτζε είναι ο ιδανικός ψηλός για να «μπει» δίπλα στον Ματίας Λεσόρ (vids)
EUROLEAGUE

17:44 - 29.05.2024

O Γκόγκα Μπιτάτζε είναι ο ιδανικός ψηλός για να «μπει» δίπλα στον Ματίας Λεσόρ (vids)

O Έντι Ταβέρες θα μείνει στη Ρεάλ, ο Βενσάν Πουαριέ θα φύγει από τη Μαδρίτη, αλλά κατευθύνεται προς την Κωνσταντινούπολης και ο Παναθηναϊκός όταν θα ψάξει τον σέντερ που θα κάνει συντροφιά στον Ματίας Λεσόρ τη νέα σεζόν, τότε οι... συντεταγμένες θα είναι οι εξής: Ο 24χρονος Γεωργιανός NBAer ύψους 213 εκατοστών, Γκόγκα Μπιτάτζε.

Έκανε δύο καταπληκτικά παιχνίδια, στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε είχε 13 πόντους με 5/8 σουτ, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ στον μεγάλο τελικό κατέγραψε στη στατιστική του 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.