Ο Τζέριαν Γκραντ έμεινε σιωπηλός σε κάθε όνομα που άκουσε για τον «καλύτερο αμυντικό από τον ίδιο» (vid)

Ο Τζέριαν Γκραντ έμεινε σιωπηλός σε κάθε όνομα που άκουσε για τον «καλύτερο αμυντικό από τον ίδιο» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:01 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 27.09.2024

Με τη σιωπή του απάντησε ο Τζέριαν Γκραντ στην κάμερα του Sportal και παρά το γεγονός ότι δεν έβγαλε άχνα, στην πραγματικότητα ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού... βροντοφώναξε πως είναι ο καλύτερος αμυντικός της Euroleague.

Η δοκιμασία ήταν απλή και κατανοητή. Ο Τζέριαν Γκαρντ, μπρος στην κάμερα του Sportal, έπρεπε να κρατήσει τη λαλιά του, μέχρι τη στιγμή που θα του παρουσιαζόταν ένας παίκτης που θεωρεί πως είναι καλύτερος αμυντικός από εκείνον. Και ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν έβγαλε άχνα μέχρι το τέλος της διαδικασίας, αν και παραλίγο να... υποκύψει στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο Τζέριαν Γκραντ απάντησε με τη σιωπή του και με τον τρόπο του δήλωσε πως αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός αμυντικός σε ολόκληρη την Euroleague.

Προσπέρασε τον Λεάντρο Μπολμάρο της Μιλάνο και τον συμπαίκτη του Βραζιλιάνου στην ιταλική ομάδα, τον Σέιβον Σιλντς. Έκανε ότι δεν άκουσε καν τα ονόματα του Σκότι Ουίλμπεκιν (Φενέρμπαχτσε), του Τομας Σατοράνκσκι (Μπαρτσελόνα), του Φακούντο Καμπάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης), του Νικ Καλάθη (Μονακο) αλλά και του Πάρις Λι (Βιλερμπάν). Μέχρι που ειπώθηκε το όνομα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και ο Γκραντ σκέφτηκε να ανοίξει το στόμα του, για το χατίρι του συμπαίκτης του, αλλά δεν το έκανε.

Τελευταίος στη λίστα που του παρατέθηκε ήταν ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού και ο Τζέριαν Γκραντ όπως, αναμενόταν δεν μίλησε. Το ίδιο είχε κάνει και ο συμπατριώτης του, στην δική του πρόκληση από το Sportal με το ίδιο θέμα «μουγκής» συζήτησης. Πλέον, τις διαφορές τους θα τις λύσουν εντός αγωνιστικού χώρου και με τις πράξεις τους στα παρκέ θα αποφασίσουν οι... ιστορικοί του μέλλοντος.