Ο Κατσικάρης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τζιρόνα!
i

©InTime

Ο Κατσικάρης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τζιρόνα!

Γιάννης Πάλλας 17:01 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 05.06.2024

Στον πάγκο της Τζιρόνα και τη νέα χρονιά θα είναι ο Φώτης Κατσικάρης

Στην Τζιρόνα θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο ο Φώτης Κατσικάρης! Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας της Καταλονίας τον Ιανουάριο και την οδήγησε σε έξι νίκες συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραμονή της στη Liga Endesa τερματίζοντας 14η με απολογισμό 13 νίκες-21 ήττες.

Η Τζιρόνα είναι η έβδομη ομάδα στην προπονητική καριέρα του 57χρονου προπονητή στην Ισπανία, αφού έχουν προηγηθεί Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μούρθια, Τενερίφη, Γκραν Κανάρια και Μάλαγα.

Ο Φώτης Κατσικάρης επέστρεψε στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου έχει κάνει σημαντική καριέρα στο υψηλό επίπεδο και η Τζιρόνα είναι η ομάδα που τον εμπιστεύτηκε για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Κι αν μεσούσης της περιόδου ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο από το να αποτρέψει τον υποβιβασμό της ομάδας, πλέον έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει μια Τζιρόνα, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Στόχος του Φώτη Κατσικάρη είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία το συντομότερο και στη συνέχεια να αναρριχηθεί όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.