Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Τζο Χάρις

Τζο Χάρις

i

IMAGO / Sports Press Photo

Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Τζο Χάρις

Νίκος Καλαμπάκας 20:22 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 15.08.2024

Ο Τζο Χάρις κρέμασε τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 32 ετών. Ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς σουτέρ στο NBA, ομως οι συχνοί τραυματισμοί του τον ανάγκασαν να αποσυρθεί νωρίς.

Έπειτα από δέκα χρόνια καριέρας, ο Τζο Χάρις αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ.

Σε ηλικία μόλις 32 ετών, ο σούτινγκ γκαρντ που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστον, Τζο Χάρις, αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ.

Ο Χάρις στην δεκαετή του καριέρα στα γήπεδα του NBA αγωνίστηκε με τις ομάδες των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μπρούκλιν Νετς και Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο ίδιος σε 504 αγώνες που είχε λάβει μέρος, είχε ποσοστό από το τρίποντο 43.6% και θεωρούταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς σουτέρ της λίγκας.

Ο Χάρις είχε αναδειχθεί πρώτος στον διαγωνισμό τριπόντων το 2019, ενώ είχε επιλεγεί στο νούμερο 33 του ντραφτ του NBA το 2014.

Λόγω των πολλών τραυματισμών δεν είχε την καριέρα που ονειρεύτηκε και πλέον θα βλέπει τη λίγκα από τον ρόλο του θεατή και όχι του παίκτη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!