Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε.... σπίτι και αποθεώθηκε

Τζοέλ Εμπίντ

i

© FIBA

Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε.... σπίτι και αποθεώθηκε

Sportal newsroom 11:31 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 15.08.2024

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τζοέλ Εμπίντ ταξίδεψε στο Καμερούν για έναν ξεχωριστό λόγο.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ έντονο, σε όλα τα επίπεδα για τον Τζοέλ Εμπίντ. Η γεύση που του άφησε ήταν γλυκιά, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Team USA, εκπληρώνοντας τον μεγάλο στόχο που είχε τεθεί εξ αρχής από τον Στιβ Κερ και τους συμπαίκτες του.

Ο JoLo τώρα γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν και βρίσκεται σε διαδικασία off-season. Μάλιστα αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Παρίσι βρέθηκε στη χώρα του, το Καμερούν.

Το πρώτο και τελευταίο «Εμπίντ vs Ουεμπανιάμα» είχε κυριαρχία, έμπνευση και... 70άρα! (vid)

Το πρώτο και τελευταίο «Εμπίντ vs Ουεμπανιάμα» είχε κυριαρχία, έμπνευση και... 70άρα! (vid)

Ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα στη Γαλλία και την Team USA αναμένεται συναρπαστικός ειδικά από την στιγμή που θα παρακολουθήσουμε τη δεύτερη «μονομαχία» ανάμεσα στον Βίκτορ Ουεμπανιάμα και τον Τζοέλ Εμπίντ.

Τι έκανε εκεί; Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, όπου και του απονεμήθηκε το βραβείο «Order of Valor», κάτι που αποτελεί ύψιστη τιμή για τα δεδομένα της αφρικανικής χώρας. Ο Εμπίντ άλλωστε ουδέποτε ξέχασε το Καμερούν και φροντίζει να αναφέρεται στη χώρα του κάθε φορά, ακόμα και τώρα που ενίσχυσε την Team USA στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα ο χαρισματικός σέντερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028, στο Λος Άντζελες, όχι με την Team USA, αλλά με την ομάδα της πατρίδας του, το Καμερούν, σε μια δήλωση που έγινε viral και προκάλεσε πολλά σχόλια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!