Για πάντα στην Φιλαδέλφεια ο Τζοέλ Εμπίντ: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Σίξερς έως το 2029 (vid)

Για πάντα στην Φιλαδέλφεια ο Τζοέλ Εμπίντ: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Σίξερς έως το 2029 (vid)

Μιχάλης Καλογήρου 15:52 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 20.09.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ υπέγραψε τριετή μάξιμουμ ανανέωση με τους Σίξερς για 193 εκατομμύρια δολάρια και θα παραμείνει κάτοικος Φιλαδέλφεια τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2029.

Ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στο NBA, ο Τζοέλ Εμπίντ, αποφάσισε πρόωρα να επεκτείνει τη συμφωνία του με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και πλέον ανήκει στην ομάδα από την πόλη της Αδελφικής Αγάπης με συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2029. Από φέτος μέχρι και τότε θα εισπράξει το ποσό των 301 εκατομμυρίων δολαρίων, μιας και η τριετής επέκταση προβλέπει γι' αυτόν 193 εκατομμύρια.

Οι Σίξερς λοιπόν, δένουν το μεγάλο τους αστέρι, που την σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος, ενώ πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ ολόκληρης της λίγκας με 33+ πόντους ανά αγώνα. Πλάι στον νέο του συμπαίκτη, Πολ Τζόρτζ, αλλά και στον ήδη All-Star Ταϊρίς Μάξεϊ, ο Εμπίντ θα συνεχίσει το κυνήγι ενός δαχτυλιδιού πρωταθλητή, αφού στην μέχρι τώρα καριέρα του δεν έχει φτάσει καν έως τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας. Ο σούπερ σταρ της Φιλαδέλφεια πάντως, κατέκτησε φέτος το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων με τις ΗΠΑ.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο NFL παίρνει το χρόνο όσα ο Κάρι και ο Εμπαπέ μαζί!
ΣΠΟΡ

08:20 - 20.09.2024

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο NFL παίρνει το χρόνο όσα ο Κάρι και ο Εμπαπέ μαζί!

Ο Στέφεν Κάρι ξεκινά την 16η του σεζόν του και είναι ο πιο... ακριβός παίκτης του NBA. Μόνο που τα 55,7 εκατομμύρια δολάρια που του δίνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μαζί κι αυτά που η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει στον Κιλιάν Εμπαμπέ (31,2 εκατ. ευρώ) φθάνουν τα χρήματα που οι Ντάλας Καουμπόις του NFL προσφέρουν στον Ντακ Πρίσκοτ.

Πλέον, ο Τζοέλ Εμπίντ προετοιμάζεται για την νέα χρονιά και ελπίζει σε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Αυτό άλλωστε είναι και το μόνο του... ελάττωμα, καθώς οι συχνοί τραυματισμοί έχουν σταθεί εμπόδιο στην πορεία του, αλλά και σε αυτή των Σίξερς. Ο μεγαλύτερος αριθμός αγώνων που έχει παίξει σε μία σεζόν είναι οι 68, τη στιγμή που η κανονική διάρκεια του NBA έχει στο πρόγραμμά της 82 αγώνες. Στην έως τώρα καριέρα του πάντως, σε 433 συμμετοχές, έχει μέσο όρο 27.9 πόντους και 11.2 ριμπάουντ.