Εκτός δράσης για ενάμιση μήνα ο Μπολομπόι
i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Εκτός δράσης για ενάμιση μήνα ο Μπολομπόι

Νίκος Καλαμπάκας 13:27 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 22.10.2024

Ο Τζόελ Μπολομπόι αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μπούντουτσνοστ με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως τελικά απέφυγε τα χειρότερα, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη χιαστού. Ενάμιση μήνα θα μείνει μακριά από τους αγώνες των ερυθρόλευκων ο σέντερ από τις ΗΠΑ.

Ο Τζόελ Μπολομπόι ήταν ο μεγάλος άτυχος της επεισοδιακής αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπούντουτσνοστ και τον Ερυθρό Αστέρα, αφού αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα, βάζοντας... προβλήματα στο κεφάλι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Έλληνας κόουτς είδε τον σέντερ από τις ΗΠΑ να φεύγει υποβασταζόμενος από το παρκέ και άμεσα η ανησυχία έδωσε τη θέση της στον προβληματισμό.

Από την αρχή του τραυματισμού του άπαντες κατάλαβαν ότι δεν ήταν επιπόλαιος, ωστόσο τελικά ο Μπολομπόι απέφυγε τα χειρότερα.

Ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αυτές έδειξαν ότι τόσο ο μηνίσκος του, όσο και οι σύνδεσμοι δεν έχουν πειραχθεί.

Πρώτο θέμα στη Σερβία ο Πετρούσεφ: «Ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει»
EUROLEAGUE

19:46 - 20.10.2024

Πρώτο θέμα στη Σερβία ο Πετρούσεφ: «Ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει»

Οι Σέρβοι γράφουν για την αλλαγή ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες δήλωσαν τον Μιλουτίνοφ αντί του Πετρούσεφ και τα σενάρια επιστροφής του δεύτερου στον Ερυθρό Αστέρα, ξεκίνησαν να φουντώνουν...

Ο Μπολομπόι ωστόσο θα μείνει για περίπου ενάμιση μήνα εκτός δράσης, γεγονός που φέρνει προβληματισμό, αφού ο Μπολομπόι μέχρι στιγμής ήταν ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Το Sportal Σερβίας επικοινώνησε με άνθρωπο της διοίκησης ρωτώντας αν στην ομάδα σκοπεύουν να βγουν στην αγορά για προσθήκη και η απάντηση ήταν λιτή και κατανοητή: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και όλοι ξέρουμε πως αντιδρούν οι μεγάλοι σύλλογοι».