Στο επιτελείο των Τίμπεργουλβς ο Τζόι Ντόρσεϊ

Στο επιτελείο των Τίμπεργουλβς ο Τζόι Ντόρσεϊ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:14 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 09.08.2024

Ο Τζόι Ντόρσεϊ θα βρίσκεται στο επιτελείο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς από τη νέα σεζόν, αναλαμβάνοντας πόστο στους Λύκους.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ εντάχθηκε στο επιτελείο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς!

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου και πρωταθλητής Ευρώπης με τους Πειραιώτες το 2012, θα ενταχθεί στο επιτελείο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Βοηθού Ανάπτυξης Παικτών.

Τα τελευταία χρόνια ο Τζόϊ Ντόρσεϊ εργαζόταν εθελοντικά στο πανεπιστήμιο του Μέμφις, ενώ συμμετείχε πρόσφατα στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Προπονητών του ΝΒΑ με επικεφαλής τον πρώην προπονητή Μπουτς Κάρτερ.

Να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση της πρόσληψης του Τζόι Ντόρσεϊ, γίνεται ειδική αναφορά στους ελληνικούς τίτλους του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς για τον Τζόι Ντόρσεϊ:

Ο Τζόι Ντόρσεϊ προστέθηκε στο προπονητικό επιτελείο του Προπονητή της Τίμπεργουλβς, Κρις Φιντς, ως Βοηθός Ανάπτυξης Παικτών. Ο Ντόρσεϊ εντάσσεται στη Μινεσότα αφού πρόσφατα υπηρέτησε ως εθελοντής προπονητής για την ομάδα μπάσκετ ανδρών του Πανεπιστημίου του Μέμφις την περασμένη σεζόν. Ο Ντόρσεϊ συμμετείχε πρόσφατα στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Προπονητών του ΝΒΑ με επικεφαλή τον πρώην προπονητή του ΝΒΑ Μπουτς Κάρτερ. Αφού έπαιξε συλλογικά για τέσσερα χρόνια στο Μέμφις, ο Ντόρσεϊ επιλέχτηκε ντραφτ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με την 33η συνολική επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2008. Έπαιξε τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς, Σακραμέντο Κινγκς και Τορόντο Ράπτορς. Σε 130 αγώνες καριέρας (26 εκκινήσεις), μέτρησε συνολικά 344 πόντους, 513 ριμπάουντ και 55 ασίστ. Ο Ντόρσεϊ έπαιξε πάνω από μια δεκαετία στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδας και EuroLeague με τον Ολυμπιακό. 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!