Αποθεώθηκε ο Λόιντ στην επιστροφή του στο Μόντε Κάρλο (vid)

Αποθεώθηκε ο Λόιντ στην επιστροφή του στο Μόντε Κάρλο (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 20:37 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 09.10.2024

Ο Τζόρνταν Λόιντ επέστρεψε στο Μονακό και οι φίλοι της ομάδας του Πριγκιπάτου

Η Μονακό υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague και το πρόσωπο του αγώνα δεν ήταν άλλο από τον Τζόρνταν Λόιντ.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Μονακό, ο γκαρντ από τις ΗΠΑ μετακόμισε στο Ισραήλ για τη Μακάμπι. Στην επιστροφή του στο Πριγκιπάτο, ο Λόιντ γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, που έδειξαν την αγάπη τους στο πρόσωπό του.

Ο Λόιντ φαινόταν πανευτυχής και απήλαυσε τις στιγμές που έζησε πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Αυτό μάλιστα συνέβη σε μια εποχή που η Μονακό κοιτάζει την αγορά για γκαρντ, αφού ο ο Φουρκάν Κορκμάζ θα παραμείνει στα... πιτς για τον επόμενο μήνα.

Στη Γαλλία υπήρξαν δημοσιεύματα για το... φλερτ ανάμεσα στον Λόιντ και τη Μονακό, αφού ο πόλεμος στο Ισραήλ έχει αναγκάσει πολλούς ξένους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της χώρας, να αναθεωρήσουν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η προοπτική της επιστροφής του Λόιντ στο Μόντε Κάρλο μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, εφόσον ο Σάσα Ομπράντοβιτς αποφασίσει να αποκτήσει άμεσα παίκτη.

Sportal Studio LIVE από το Λονδίνο για το Αγγλία - Ελλάδα, ο Ριμπάλτα, το φοβερό ΟΑΚΑ και ο Φαλ
SPORTAL ORIGINALS

18:00 - 09.10.2024

Sportal Studio LIVE από το Λονδίνο για το Αγγλία - Ελλάδα, ο Ριμπάλτα, το φοβερό ΟΑΚΑ και ο Φαλ

Η εκπομπή Sportal Studio Live κάνει απευθείας σύνδεση με το Λονδίνο για όλα τα τελευταία νέα πριν την αναμέτρηση Aγγλία - Ελλάδα για το Nations League. Μεταδίδει ο απεσταλμένος του Sportal, Βασίλης Μοιρώτσος. Στο στούντιο ο Ηλίας Λαλιώτης, για την μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ και το παιχνίδι του Παναθηναϊκός - Μπάγερν. Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει Ζάλγκιρις και ο Κώστας Τσίλης για την άφιξη Ριμπάλτα στην ΑΕΚ.. Παρουσιάζουν οι Γιώργος Περπερίδης και Χρήστος Τσάλτας.