Προς Μονακό για την δεύτερή του θητεία ο Λόιντ

Προς Μονακό για την δεύτερή του θητεία ο Λόιντ

Απόστολος Μαυράκης 13:21 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 10.10.2024

Έπειτα από την λύση του συμβολαίου του το βράδυ της Τετάρτης 9/10 με την Μακάμπι, ο Τζόρνταν Λόιντ φαίνεται πως -βάσει δημοσιευμάτων- τα έχει βρει όλα με την Μονακό και επιστρέφει μετά από το σύντομο πέρασμα στο Ισραήλ.

Η μοίρα το είχε... γραμμένο και λίγες ώρες αφού αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του στην Euroleague με την Μακάμπι Τελ Αβιβ (βάζοντας μάλιστα 16 πόντους), φαίνεται να επιστρέφει σε εκείνη.

Ο Τζόρνταν Λόιντ εδώ και μέρες είχε εκφράσει την έντονη δυσφορία/ανησυχία του για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και το βράδυ της Τετάρτης (9/10) ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με την Μακάμπι.

Κατευθείαν άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες περί επιστροφής του στην Μονακό, αφού η ανανεωμένος κανονισμός της Euroleague πλέον επιτρέπει σε έναν παίκτη να αλλάξει ομάδα κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου και να μην χρειαστεί να περιμένει μέχρι την έναρξη του δεύτερου γύρου για να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Βάσει πολλών δημοσιευμάτων -ένα εξ' αυτών το παραπάνω του Μάρκου Αντρεάνι- ο Λόιντ συμφώνησε σχεδόν ακαριαία με την πρώην του ομάδα για την επιστροφή του και την δεύτερή του θητεία στο Πριγκιπάτο, σε συμβόλαιο μάλιστα ισχύς 2 ετών.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λόιντ: «Φεύγω από εκεί που θα ήθελε η καρδιά μου να βρίσκομαι»
EUROLEAGUE

11:50 - 10.10.2024

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λόιντ: «Φεύγω από εκεί που θα ήθελε η καρδιά μου να βρίσκομαι»

Ο Τζόρνταν Λόιντ αποτελεί παρελθόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ είχε αρνητικές επιδράσεις στην ψυχολογία του. Με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στα social media ο ίδιος αποχαιρέτησε συμπαίκτες, προπονητές και φιλάθλους.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στα όλα κι όλα δυο του ματς με την μπλούζα της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα, ο Λόιντ μέτρησε 15,5 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ. Στην συνολική του καριέρα στην λίγκα, μετρά 126 παιχνίδια με 13,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 1.0 κλέψιμο κατά μέσο όρο.