Ο 20χρονος που προσέβαλε τον Τζόρνταν: «Τον είδα να κάνει airball σε βολή, είναι απλά μεγάλος σε ηλικία» (vid)

Ο 20χρονος που προσέβαλε τον Τζόρνταν: «Τον είδα να κάνει airball σε βολή, είναι απλά μεγάλος σε ηλικία» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:25 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.08.2024

Μπορεί ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα να είναι το απόλυτο πρόσωπο των φετινών draft, αλλά ο Μπράντον Μίλερ με τις δηλώσεις του κατάφερε να στρέψει όλο το ενδιαφέρον πάνω του.

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της διαδικασίας των φετινών draft και όπως είναι φυσικό, όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στο παιδί – θαύμα, Βίκτορ Ουεμπανιάμα, που θα επιλεχθεί από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στην πρώτη θέση.

«Είναι μεγάλος σε ηλικία» είπε ο Μίλερ για τον Τζόρνταν

Ωστόσο, πέρα από τον Γάλλο, τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον έχει στραφεί και σε ακόμα μία περίπτωση αθλητή και συγκεκριμένα τον 20χρονο, Μπράντον Μίλερ. Ο εν λόγω προέρχεται από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, είναι γκαρντ/φόργουορντ με ύψος 2.06 και διακρίνεται για το εξαιρετικό του σουτ.

Έχοντας δηλώσει συμμετοχή στη φετινή διαδικασία των draft, ο Μίλερ πέρασε από δοκιμαστικά από τους Σάρλοτ Χόρνετς, που μέχρι πρόσφατα άνηκαν στον Μάικλ Τζόρνταν και ο πρώην άσος του Αλαμπάμα μίλησε για την εμπειρία, δείχνοντας αρκετά θρασύς.

«Ο Τζόρνταν δεν ήταν ποτέ ο παίκτης με τον οποίο μεγάλωσα βλέποντάς τον. Μεγάλωσα βλέποντας τον Πολ Τζορτζ. Ο Μάικλ Τζόρνταν για μένα ήταν απλά ένας συνηθισμένος τύπο στο γυμναστήριο, που με έβλεπε να προπονούμαι. Μου έκανε trashtalking. Μου έλεγε ότι είμαι απλά ένας σουτέρ. Αλλά δεν μπορούσα να αφήσω τον Τζόρνταν να μπει στο κεφάλι μου. Ωστόσο, εγώ τον είδα να κάνει airball σε βολή. Πάντα θα έχω αυτό εναντίον του. Απλώς είναι μεγάλος σε ηλικία...».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Δείτε βίντεο με highlights του Μπράντον Μίλερ:

Tags: