Ο γιος του Τζόρνταν παντρεύεται την πρώην του Πίπεν και θέλει για κουμπάρο τον... πατέρα του!

Ο γιος του Τζόρνταν παντρεύεται την πρώην του Πίπεν και θέλει για κουμπάρο τον... πατέρα του!

Γιώργος Γαβριλάκης 10:46 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Ο Μάικλ Τζόρνταν, με τον τρόπο του, έχει εκδηλώσει την θέση του για την ερωτική σχέση του γιου του, Μάρκους, με την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν. Δεν δίνει την... ευχή του, οπότε θεωρείται δεδομένο πως θα αρνηθεί την πρόταση του ζεύγους να γίνει κουμπάρος στο γάμο τους!

Ο Μάικλ Τζόρνταν μόνο που δεν έχει πετάξει την τηλεόραση από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Διότι, έχει βαρεθεί να βλέπει τις ερωτικές περιπτύξεις του τέκνου του στα... πρωινάδικα. 

O Μάρκους, είναι ο μεγάλος γιος του θρύλου του ΝΒΑ (και ο ένα από τα τρία παιδιά του). Κι ενώ ο πατέρας του συνδύασε την καριέρα του με τους Σικάγο Μπουλς και στο πλευρό του βρισκόταν ο Σκότι Πίπεν, τώρα στο ίδια πλευρό με τον Μάρκους Τζόρνταν κοιμάται και η πρώην γυναίκα του Σκότι, Λάρσα Πίπεν. Οι δυο τους έχουν δεσμό εδώ και ένα χρόνο και ο MJ δεν δίνει την... ευχή του για τον γάμο τους. Μόνο που αυτός έχει προαποφασιστεί από τα άμεσα εμπλεκόμενα μέλη της σχέσης, που δήλωσαν δημοσίως πως θέλουν ο Μάικλ Τζόρνταν, όχι μόνο να αποδεχθεί την κατάσταση, αλλά να είναι αυτός ο κουμπάρος!  

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, αλλά ο Μάικλ Τζόρνταν βρίσκεται σε μία θέση που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πως θα βρεθεί και τον έχει εκνευρίσει ιδιαιτέρως. Μάλιστα, η 49χρονη Λάρσα Πίπεν, η οποία με τον Σκότι Πίπεν πριν χωρίσουν απέκτησαν και ένα παιδί (τον Σκότι Πίπεν Τζούνιορ), τώρα κανονίζει τις λεπτομέρειες του γάμου, επικεντρώνεται στη σχέση της με τον 33χρονο Μάρκους και δηλώνει πως «δεν θέλω να μιλάω για τον Μάικλ πλέον, ούτε για τον πρώην σύζυγό μου». 

Άλλωστε, «όπως είπα στον Μάρκους "είσαι μεγάλος άντρας Μάρκους και παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις"». Αν όμως, η Λάρσα δεν λογαριάζει το τι πιστεύει ο πατέρας του μέλλοντα συζύγου της, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ο σπουδαιότερος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετμπολ, θα πρέπει να βρει και άλλον κουμπάρο. Διότι, είναι απίθανο ο Μάικλ Τζόρνταν να εμφανιστεί την εκκλησία. Ακόμα κι αν το κάνει πάντως, θα κοιτάει από απόσταση... 

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!