Έξαλλος ο Μόργκαν προς ΕΣΑΚΕ: «Παίζω 20+ χρόνια, δεν έχω δει κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει παίκτη, κάντε κάτι»

Έξαλλος ο Μόργκαν προς ΕΣΑΚΕ: «Παίζω 20+ χρόνια, δεν έχω δει κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει παίκτη, κάντε κάτι»

Χρήστος Τσάλτας 12:46 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 13.08.2024

Ο Τζόρνταν Μόργκαν θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες, έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε από τον Χάιμε Ετσενίκε, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα και κάλεσε τον ΕΣΑΚΕ να λάβει μέτρα για την ενέργεια του Κολομβιανού σέντερ.

H AEK αντιμετώπισε τον Προμηθέα, στο άδειο -λόγω τιμωρίας- κλειστό των Λιοσίων και κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Τζόρνταν Μόργκαν χτύπησε στον ώμο. Για την ακρίβεια ο σέντερ της Ένωσης είδε τον Χάιμε Ετσενίκε να τον ρίχνει στο παρκέ με... λαβή και τους διαιτητές να μην δίνουν κάτι στη φάση αυτή, προκαλώντας την εντύπωση των ανθρώπων της Ένωσης και όχι μόνο.

Λίγο αργότερα, όταν εξέτασαν τη φάση στο Instant replay, τιμώρησαν με αντιαθλητικό φάουλ τον σέντερ του Προμηθέα. Λίγες μέρες αργότερα και έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο σέντερ της Ένωσης διαπιστώθηκε πως θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, δημιουργώντας σημαντικό κενό στην φροντ λαίν της ομάδας.

Για το λόγο αυτό ο έμπειρος άσος κάλεσε τον ΕΣΑΚΕ να λάβει μέτρα. Σε μήνυμά του στα social media τόνισε πως για πρώτη φορά βλέπει κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει αντίπαλο, περιμένοντας παράλληλα να υπάρξει αντίδραση για τη φάση αυτή.

Ο Αμερικανός σέντερ στο μήνυμά του αναφέρει χαρακτηριστικά: «ΕΣΑΚΕ, θέλω να ξέρω τι θα γίνει με αυτό. 20+ χρόνια παίζω μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον τόσο σκόπιμα να προσπαθεί να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να ληφθούν μέτρα!».