Η ΕΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας

i

Τζορτζ Μπάλντοκ / © INTIME

Η ΕΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Απόστολος Μαυράκης 13:50 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 10.10.2024

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ εξέφρασε μέσω σχετικής της ανάρτησης τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδας, Τζόρτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (9/10) στην πισίνα του σπιτιού του. Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η σύζυγός του, η οποία τον έψαχνε για ώρες προκειμένου να πει «χρόνια πολλά» στο παιδί τους, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Σύσσωμος ο ελληνικός -και όχι μόνο- αθλητικός χώρος έσπευσε να εκφράσει τα σοκ και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου 31χρονου ποδοσφαιριστή, με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ να το κάνει με σχετική ανακοίνωση στα social media.

Παρακάτω η σχετική ανάρτηση της ΕΟΚ

«Η ΕΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την απώλεια του διεθνούς ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ»

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, εξ ου και η δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον.

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.