Η Μιλάνο ανακοίνωσε το αναμενόμενο: Ο Τζος Νίμπο είναι... δικός της!

Η Μιλάνο ανακοίνωσε το αναμενόμενο: Ο Τζος Νίμπο είναι... δικός της!

Γιώργος Γαβριλάκης 15:00 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 24.06.2024

Με το που ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, λίγη ώρα αργότερα ο Τζος Νίμπο έγινε και επίσημα μέλος της Μιλάνο, ενεργοποιώντας το προσύμφωνο που είχαν οι δύο πλευρές εδώ και καιρό.

Με το που η Μακάμπι δημοσίευσε στα social media την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση προς τον Τζος Νίμπο, στο Μιλάνο ξεκίνησε η δράση.

Η ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι που αγωνιστικά (και όχι μόνο) τη διαχειρίζεται ο Ετόρε Μεσίνα, είχε εδώ και καιρό συμφωνήσει με τον Αμερικανό σέντερ που έκανε τρομερή σεζόν με την ομάδα του Ισραήλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ιταλικό βορρά.

Το διάστημα μεταξύ του «αντίο» και του «καλώς ήρθες» διήρκησε ελάχιστα λεπτά και ο Νίμπο, ο οποίος παρεμπιπτόντως αγωνίζεται ως ο νατουραλιζέ της Σλοβενίας, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Μιλάνο.

Έτσι, με το που μπήκε στην ελεύθερη αγορά, σχεδόν ταυτόχρονα βγήκε από αυτήν, υπογράφοντας στην τρίτη ομάδα της καριέρας του στην Euroleague (πρώτη ήταν η Ζάλγκιρις) και αγωνιστικά με το πιο δυναμικό και τύπου... κλασικού σέντερ στυλ του, θα πάρει την αγωνιστική θέση που είχε στην ομάδα ο Νίκολο Μέλι, ο οποίος πριν λίγες μέρες ενημερώθηκε, μέσω ενός σύντομου τηλεφωνήματος, από τον Μεσίνα πως δεν σκοπεύει τελικά να τον κρατήσει στην ομάδα.