Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Final Four του UNICEF Trophy

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Final Four του UNICEF Trophy

Sportal newsroom 14:12 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 14.08.2024

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ξεκίνησε την διάθεση των εισιτηρίων για την τελική φάση του UNICEF Trophy, εκεί όπου το διήμερο 5-6 Ιανουαρίου ο Πανιώνιος, η Δόξα Λευκάδας, η Μεγαρίδα και ο Μίλωνας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και μία θέση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις 5 Ιανουαρίου, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί για το Final Four του UNICEF Trophy και μία μέσα αργότερα είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός. Ο Πανιώνιος, η Δόξα Λευκάδας, η Μεγαρίδα και ο Μίλωνας είναι οι ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση της διοργάνωσης που προσφέρει και το εισιτήριο της πρόκρισης στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Όποια ομάδα θα τα καταφέρει, τότε θα μπει στη λίστα μαζί με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακός, Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι και ΑΕΚ και θα λάβει μέρος στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. 

To πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 
17.00 / Μεγαρίδα - Μίλωνας 
20.00 / Πανιώνιος- Δόξα Λευκάδας 

Σάββατο 6 Ιανουαρίου
18.00 / Τελικός

H ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η μεγάλη στιγμή για το δεύτερο Final 4 του UNICEF Trophy πλησιάζει. Το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα φιλοξενήσει στις 5 και 6 Ιανουαρίου τους αγώνες που θα κρίνουν την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο και ταυτόχρονα θα κερδίσει μια θέση στο Final 8 του Κυπέλλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει ηλεκτρονικά σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 13:00 μέσω της Ticketmaster.

«Πράσινη» πρόκριση στο Κύπελλο - Ο Παναθηναϊκός νίκησε και απέκλεισε τον Ολυμπιακό (vids)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

15:04 - 24.12.2023

«Πράσινη» πρόκριση στο Κύπελλο - Ο Παναθηναϊκός νίκησε και απέκλεισε τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 65-61 τον Ολυμπιακό στον προημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών και πανηγύρισε με τους φιλάθλους της την πρόκριση στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η γενική είσοδος για κάθε ημέρα αγώνων είναι 10 ευρώ και 50 ευρώ για τις court seats, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ως πέντε ετών, χωρίς όμως εξασφαλισμένη θέση.