Επιβεβαίωση Sportal διά στόματος Γαλατσόπουλου: «Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνουμε τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα επόμενα 3 χρόνια»

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Επιβεβαίωση Sportal διά στόματος Γαλατσόπουλου: «Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνουμε τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα επόμενα 3 χρόνια»

Χρήστος Τσάλτας 22:00 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 27.09.2024

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στον Σύνδεσμο για ανάπτυξη του επαγγελματικού μπάσκετ και τόνισε πως η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα επόμενα 3 χρόνια είναι προ των πυλών, όπως είχε αποκαλύψει το Sportal.

Το Super Cup είναι η πρώτη -χρονικά- διοργάνωση της σεζόν στην Stoiximan GBL και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στην διοργάνωση, αλλά και στα βήματα προς τα εμπρός που έχει κάνει η λίγκα σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα τόνισε πως η συμφωνία με την ΕΡΤ είναι προ των πυλών, για τα επόμενα 3 χρόνια και αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, δίνοντας νέα δυναμική στο πρωτάθλημα και στις ομάδες, συνολικά.

Αποκάλυψη Sportal: Συμφωνία για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Stoiximan GBL με την ΕΡΤ! – Ποιο είναι το συνολικό ποσό που έκλεισε το deal και η διάρκεια της συμφωνίας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:58 - 23.09.2024

Αποκάλυψη Sportal: Συμφωνία για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Stoiximan GBL με την ΕΡΤ! – Ποιο είναι το συνολικό ποσό που έκλεισε το deal και η διάρκεια της συμφωνίας

Σε συμφωνία για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Stoiximan GBL με την ΕΡΤ ήρθαν οι δυο πλευρές για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportal – Το συνολικό ποσό του deal

Όσα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στην συνέντευξη Τύπου για το Super Cup:

«Σας καλωσορίζουμε στην γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Super Cup διεξάγεται στη Ρόδο. Ευχαριστώ τον κόσμο της Ρόδου, τον δήμο και όλους όσοι έχουν αγκαλιάσει το τουρνουά. Έχει καθιερωθεί η διοργάνωση. Ιδιαίτερα φέτος έγινε αγώνας δρόμου απ' όλους στη Ρόδο, ώστε το κλειστό της Καλλιθέας να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το Super Cup. Καλή επιτυχία στον Κολοσσό για τη συμμετοχή τυο στο BCL. Ευχόμαστε κι άλλα ευρωπαϊκά τρόπαια και αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Η αλλαγή του ονόματος συμβολίζει τη νέα εποχή στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Το πρωτάθλημά μας έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα κάτι που φαίνεται από την πορεία των ομάδων μας στην Ευρώπη, τα ανακαινισμένα γήπεδα, την οικονομική εξυγίανση των ομάδων. Συμμετέχουμε στην προσπάθεια της Πολιτείας για πάταξη της βίας και είμαστε στη διάθεσή της για να μην υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο. Ευχαριστώ και την ΕΡΤ που στέκεται στο πλευρό του μπάσκετ, με την οποία είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις για να ανακοινώσουμε την συμφωνία μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Αυτή η συμφωνία θα δώσει την ευκαιρία να χαράξουμε νέα πορεία στο μπάσκετ και οι ομάδες να έχουν την δυνατότητα να χαράξουν το μέλλον».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!