«Σκιές» πάνω από τον Μουμπρού στη Βαλένθια!

Άλεξ Μουμπρού

i

Photo by Juan Navarro/Euroleague Basketball via Getty Images

«Σκιές» πάνω από τον Μουμπρού στη Βαλένθια!

Γιάννης Πάλλας 19:00 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 14.08.2024

Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Άλεξ Μουμπρού στη Βαλένθια

Βαραίνει η ατμόσφαιρα στη Βαλένθια, όσον αφορά τον Άλεξ Μουμπρού! Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας δεν θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής στη θέση του μετά τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή Λουίς Αρμπαγιέχο.

«Δεν περνάει από εξετάσεις. Ένας προπονητής είναι πάντα εκτεθειμένος στο ενδεχόμενο της απόλυσης ή μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει και να αποχωρήσει. Η παραμονή του δεν είναι εγγυημένη, αλλά θα ήθελα πολύ να συνεχίσει και να κερδίσει τίτλους. Νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά και με πληγώνει η κριτική που δέχεται» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια.

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω να συνεχίσει και να κερδίσει τίτλους, αλλά αν με ρωτάτε, η παραμονή του δεν μπορεί να είναι 100% εγγυημένη. Το να είσαι προπονητής στη Βαλένθια είναι πολύ περίπλοκο. Πέρα από τον Μίκι Βούκοβιτς, για όλα όσα έχει κάνει, και τον Πέδρο Μαρτίνεθ, επειδή κέρδισε το πρωτάθλημα, είναι περίπλοκο».

Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Βαλένθια είναι στην 5η θέση με ρεκόρ 11-7, ενώ στην Euroleague βρίσκεται στην 11η θέση με απολογισμό 10 νίκες και 11 ήττες.