Χειρουργήθηκε ο Κρις Τζόουνς της Βαλένθια!

Χειρουργήθηκε ο Κρις Τζόουνς της Βαλένθια!

Γιάννης Πάλλας 23:48 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 13.08.2024

Η Βαλένθια χάνει τον Κρις Τζόουνς στην αρχή της σεζόν, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε δάκτυλο του δεξιού του χεριού

Νοκ άουτ για το ξεκίνημα της χρονιάς τέθηκε ο Κρις Τζόουνς της Βαλένθια! Ο Αμερικανός γκαρντ όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να περιορίσει το κάταγμα του δακτύλου του δεξιού χεριού του.

Ο Κρις Τζόουνς θα μείνει εκτός έδρας καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα χάσει την έναρξη της σεζόν 2024-25 στη Liga Endesa, αλλά και στο Eurocup.

Ο τραυματισμός του σπουδαίου σκόρερ σημειώθηκε όταν βρίσκονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και προετοιμάζονταν ατομικά.

Ο Κρις Τζόουνς την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 12,7 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα ανά αγώνα στην EuroLeague την περασμένη σεζόν. Όσο για την Liga Endesa (ACB) είχε 12 πόντους, 1,8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,3 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Παρότι απασχόλησε αρκετές ομάδες της Euroleague εκείνος παρέμεινε στη Βαλένθια προκειμένου να παίξει τη νέα χρονιά στο EuroCup και να διεκδικήσει την επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έναν χρόνο αργόιτερα.

Ο τραυματισμός του και η απουσία του είναι ένα πλήγμα για την ισπανική ομάδα που ίσως χρειαστεί να καλύψει το κενό του προσωρινά με κάποιον άλλο παίκτη.

Ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!