Ο Βιλντόζα έπαιξε και για τον Σλούκα: Οι 19 πόντοι του Αργεντινού στο ματς με τη Βαλένθια
i

© Intime

Ο Βιλντόζα έπαιξε και για τον Σλούκα: Οι 19 πόντοι του Αργεντινού στο ματς με τη Βαλένθια

Sportal newsroom 00:18 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 14.08.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR στη νίκη επί της Βαλένθια.

Τις 11 νίκες στη φετινή Euroleague έφτασε ο Παναθηναϊκός AKTOR. Το τριφύλλι επικράτησε με 82-81 της Βαλένθια στην Ισπανία για τη 19η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Λούκα Βιλντόζα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στην Ισπανία. Ο γκαρντ από την Αργεντινή σημείωσε 19 πόντους με 5/7 τρίποντα, 2/3 δίποντα και 1 ασίστ. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR έπαιξε μπήκε στα... παπούτσια του Κώστα Σλούκα που απουσίασε από το ματς λόγω τραυματισμού.

«Είναι υπέροχο. Κάναμε σπουδαία δουλειά. Χάναμε αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε επιτέλους μια νίκη στην Ισπανία και πήραμε μια νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία και είμαι περήφανος για την ομάδα», είπε ο Βιλντόζα μετά το τέλος του αγώνα στην Ισπανία.

Για την προσωπική του απόδοση, ο Αργεντινός σχολίασε: «Ο καθένας θα μπορούσε να κρίνει το ματς. Ο Λεσόρ ήταν αυτός που έβαλε το ματς με τη βολή. Ο Γκριγκόνις βοήθησε πολύ με τα σουτ του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την ομάδα».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Νιώθω αισιόδοξος. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της. Έχουμε μπροστά μας και το παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και συνεχίζουμε», κατέληξε ο Λούκα Βιλντόζα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Βαλένθια - Παναθηναϊκός 81-82: Ο Λεσόρ ευχαρίστησε τον Ντέιβις για το δώρο- Sportal Euroleague Show