Ο Μαρτίνεθ πήρε μαζί του στη Βαλένθια τον Μπράνκου Μπαντιό (vid)
i

© acb

Ο Μαρτίνεθ πήρε μαζί του στη Βαλένθια τον Μπράνκου Μπαντιό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:09 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 30.05.2024

Στη Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπράνκου Μπαντιό, ο οποίος έκανε αίσθηση με την παρουσία του στη Μανρέσα, συνεργάστηκε άψογα με τον Πέδρο Μαρτίνεθ και τώρα που ο Ισπανός κόουτς πήγε στους «πορτοκαλί» πήρε μαζί του και τον 25χρονο Σενεγαλέζο γκαρντ.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του νέου της προπονητή, του Πέδρο Μαρτίνεθ, η Βαλένθια που ακόμα δεν ξέρει αν θα παίζει στην Euroleague ή το Eurocup τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπέγραψε και με τον Μπράνκου Μπαντιό.

Πρόκειται για τον 25χρονο Σενεγαλέζο γκαρντ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον κόουτς Μαρτίνεθ στη Μανρέσα και πλέον θα συνεχίσουν μαζί και στην Βαλένθια.

Ο Μπαντιό έκανε μία εξαιρετική σεζόν φέτος, καταγράφοντας στη στατιστική του 13,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ μέσο όρο σε 24'36'' χρόνο συμμετοχής και τώρα υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, ενώ για να τον αποκτήσει η Βαλένθια πλήρωσε στην Μανρέσα buy out ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Η Βαλένθια έκλεισε για τη νέα σεζόν παίκτη που έχει παίξει 45'' στην Euroleague με τον Ολυμπιακό (vid)
EUROLEAGUE

14:19 - 18.05.2024

Η Βαλένθια έκλεισε για τη νέα σεζόν παίκτη που έχει παίξει 45'' στην Euroleague με τον Ολυμπιακό (vid)

O Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, Ίθαν Χαπ, ο οποίος το 2019 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και το έκανε για τον Ολυμπιακό, μετά από μία πολύ καλή σεζόν με την Γκραν Κανάρια σε ισπανικό πρωτάθλημα και στo EuroCup έχει συμφωνήσει με την Βαλένθια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από εκεί και πέρα, οι «πορτοκαλί» αναμένεται να αλλάξουν μεγάλο μέρος του ρόστερ τους, καθώς κατ' αρχάς φαίνεται πως θα αποχωρήσει ο Κρις Τζόουνς. Η Παρτίζαν ήταν η πρώτη ομάδα που ασχολήθηκε μαζί του (και συνεχίζει να το κάνει), αλλά αναμένεται να ενταχθούν κι άλλες στην διεκδίκησή του. Ανάμεσά τους πιθανότατα και ο Ολυμπιακός, που μετά τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις με τον οποίο είχε προσυμφωνήσει, αναπροσαρμόζει κάποιες από τις μεταγραφικές του σκέψεις.