Αυτό είναι το πλάνο των Χόρνετς για Μίτσιτς - Τι δηλώνει η παρουσία του Σέρβου στο Βερολίνο
i

@Photo by Jared C. Tilton/Getty Images

Αυτό είναι το πλάνο των Χόρνετς για Μίτσιτς - Τι δηλώνει η παρουσία του Σέρβου στο Βερολίνο

Χρήστος Τσάλτας 18:21 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 29.05.2024

Στο Βερολίνο χτυπάει η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τις αφίξεις υψηλών προσκεκλημένων να διαδέχονται η μία την άλλη και τον Βασίλιε Μίτσιτς να είναι ένας εξ αυτών.

Το Final 4 της Euroleague φτάνει στην κορύφωσή του. Αυτό γιατί στην Uber Arena διεξάγεται το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της χρονιάς και το βράδυ της Κυριακής θα πέσει η αυλαία με τον πλέον εμφατικό τρόπο, με τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης.

17 ευρωπαϊκά τρόπαια θα παρελάσουν στο παρκέ της Uber Arena, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο και τις υψηλές παρουσίες να είναι πολλές. Μία εξ αυτών έρχεται από το ΝΒΑ και έχει... σημαδέψει την διοργάνωση της Euroleague. O λόγος φυσικά για τον Βασίλιε Μίτσιτς.

Γάλλος σχολιαστής στο Sportal για τον τελικό της Euroleague: «Πείτε με τρελό, αλλά ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει απόψε!»
EUROLEAGUE

16:55 - 26.05.2024

Γάλλος σχολιαστής στο Sportal για τον τελικό της Euroleague: «Πείτε με τρελό, αλλά ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει απόψε!»

Λίγες ώρες πριν από την πιο μεγάλη μάχη της Euroleague το Sportal έδωσε τον λόγο στον Αλί Τραορέ, με τον παλαίμαχο σέντερ και νυν σχολιαστή της γαλλικής τηλεόρασης να μιλάει για την μεγάλη αναμέτρηση στην Uber Arena.

Ο «Βάσα» βρίσκεται στην γερμανική πρωτεύουσα από το πρωί του Σαββάτου για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια, αλλά και να συναντηθεί με παλιούς φίλους και συμπαίκτες. Όπως ο Κρούνοσλαβ Σιμόν, με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία.

Κατά την παρουσία του στο Βερολίνο, ωστόσο ο Μίτσιτς δεν ήταν μόνος στην γερμανική πόλη. Διότι η παρέα του είχε και έντονο άρωμα ΝΒΑ.

Βλέπετε, ο Σέρβος άσος παρακολούθησε δια ζώσης τον τελικό του Adidas Next Generation Tournament, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Insep, όπου και παρέδωσε το βραβείο του MVP στον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα. Μάλιστα με το πέρας του αγώνα ο Σέρβος βρέθηκε σε πλατεία του Βερολίνου, κοντά στην Uber Arena, συνοδευόμενος από δύο ανθρώπους των Χόρνετς, ο ένας εξ αυτών μάλιστα ήταν international scout της ομάδας.

Η κίνηση αυτή έρχεται να δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως η ομάδα από την Βόρεια Καρολίνα υπολογίζει στον Σέρβο άσο για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα της Σάρλοτ έδειξε πως και μπορεί να σταθεί στο επίπεδο που θέλει η ομάδα, αλλά και στο στυλ παιχνιδιού του ΝΒΑ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.