Σκάει... βόμβα με Μίτσιτς!

Βασίλιε Μίτσιτς

i

IMAGO / ZUMA Press

Σκάει... βόμβα με Μίτσιτς!

Νίκος Καλαμπάκας 22:32 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 03:29 - 02.07.2024

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχει μπει στο στόχαστρο των Νάγκετς που δεν αποκλείεται να κάνουν πρόταση στους Θάντερ ώστε να τον κάνουν δικό τους...

Στόχος των Ντένβερ Νάγκετς φέρεται να είναι ο Βασίλιε Μίτσιτς, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του Yahoo Sports, Τζέικ Φίσερ.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο Μίτσιτς είχε γίνει ανταλλαγή στο παρελθόν από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στους Χόρνετς. Αυτή η κίνηση ενίσχυσε τον ρόλο και τις επιδόσεις του στο ΝΒΑ, γεγονός που ανάγκασε ομάδες να στρέψουν το βλέμμα τους πάνω στον Σέρβο.

Με την Οκλαχόμα, ο Μίτσιτς είχε μέσο όρο 3,3 πόντους και 2,5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 30 παιχνίδια, με μέσο όρο 12,0 λεπτά στο γήπεδο.

Ωστόσο, οι αριθμοί του βελτιώθηκαν δραματικά μετά την ένταξή του στους Χόρντετς. Σε 30 αγώνες με την ομάδα, σημείωσε 10,8 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ ανά αγώνα, παίζοντας 27,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Μίτσιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Θάντερ, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής ομάδας για τον τρίτο χρόνο.

Πριν από την καριέρα του στο ΝΒΑ, ο πρώην γκαρντ της Εφές είχε μια επιτυχημένη πορεία στην EuroLeague, όπου κέρδισε τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος το 2021.

Εάν πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή στο Ντένβερ, ο Μίτσιτς θα επανενωθεί με τον Σέρβο συμπατριώτη του Νίκολα Γιόκιτς , με τον οποίο πρόκειται επίσης να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτό το καλοκαίρι.