Βασίλης Σπανούλης: Η επόμενη ημέρα

Βασίλης Σπανούλης: Η επόμενη ημέρα

Νίκος Καλαμπάκας 11:08 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 07.06.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Περιστέρι και το Sportal μπαίνει στο μυαλό του προπονητή της εθνικής μας ομάδας.

Μια εποχή η οποία γράφτηκε με χρυσά γράμματα ολοκληρώθηκε για το Περιστέρι, την ώρα που ο προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας της δυτικής Αττικής.

Ο Έλληνας κόουτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Άρη, επισήμανε ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Περιστερίου και έτσι έπειτα από δύο χρόνια γεμάτα αναμνήσεις και έντονες στιγμές, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν.

Το πέρασμα του Σπανούλη από εκεί, μόνο επιτυχημένο μπορεί να λογίζεται, αφού ο ίδιος κατάφερε να κάνει την πρώην του ομάδα τρίτη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του αγωνίστηκε σε ένα Final Four, αυτό του BCL.

Η επόμενη μέρα

Από την Παρασκευή 7/6 ο Σπανούλης δεν έχει ξανά υποχρεώσεις με το Περιστέρι. Ο ίδιος πλέον επικεντρώνεται στην εθνική ομάδα με την οποία θα διεκδικήσει στο Προολυμπιακό τουρνουά ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Παρισίου.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως αυτή τη στιγμή επιθυμία του δεν είναι να φύγει από τη χώρα μας. Εργασία έχει, αφού όπως προαναφέραμε είναι ο προπονητής της εθνικής, υπομονή έχει επίσης, οπότε δύσκολα θα τον δούμε σύντομα σε άλλο πάγκο.

Η καλύτερη πρόταση που φέρεται ότι του έχει γίνει είναι από την Μπασκόνια, ενώ και κάποιες ιταλικές ομάδες τον είχαν βάλει στο... στόχαστρό τους. Όπως σας γράψαμε όμως, άπαντες θα πρέπει να κάνουν υπομονή, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι πιθανό να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Μετά την περιπέτεια της εθνικής, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν. Σημασία στην απόφασή του θα έχουν και τα αποτελέσματα της Ελλάδας, οπότε άπαντες πρέπει να κάνουν υπομονή προκειμένου να μάθουν την επόμενή του κίνηση.