Το δώρο που έκανε ο Ντόντσιτς στον Σπανούλη για τον γιο του
i

© Intime

Το δώρο που έκανε ο Ντόντσιτς στον Σπανούλη για τον γιο του

Sportal newsroom 20:53 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:43 - 07.07.2024

Με το που ολοκληρώθηκε η νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Σλοβενίας, ο κόουτς Βασίλης Σπανούλη πήγε να συναντήσει τον Λούκα Ντόντσιτς και να του ζητήσει μία... χάρη: Ήθελε τα παπούτσια του για να κάνει έκπληξη στον γιο του που λατρεύει τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει δηλώσει δημόσια (πολλές φορές) ότι μεγαλώνοντας υπήρξε σούπερ φαν του Βασίλη Σπανούλη. Μόνο που ο μεγάλος γιο τους Σπανούλη δεν είναι φαν του πατέρα του, αλλά του σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς.

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!
SPORTAL ORIGINALS

23:56 - 06.07.2024

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!

Όλοι Euro για τις ματσάρες της Αγγλίας με την Ελβετία και της Ολλανδίας με την Τουρκία. Ζωντανή σύνδεση με Βερολίνο, ο Παύλος Κουστέρης μεταφέρει το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης των «οράνιε». Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Έτσι, μετά το τέλος του ημιτελικού του Προολυμπιακού Τουρνούα κι αφού πρώτα οι παίκτες του Kill Bill είχαν διαλύσει με 96-68 τη Σλοβενία και είχαν προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στο ΣΕΦ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Εκεί συνάντησε τον Λούκα Ντόντσιτς κι αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά, ο Έλληνας προπονητής και Legend της Euroleague ζήτησε από τον Σλοβένο μία χάρη: Ήθελε τα παπούτσια του για να τα κάνει δώρο στον γιό του.

Ο Ντόντσιτς με χαρά τα υπέγραψε και τα παρέδωσε στον Σπανούλη, ο οποίος το βράδυ επιστρέφοντας στο σπίτι θα έχει μία έκπληξη για ολόκληρη την οικογένεια. Βέβαια η σκέψη του είναι στον τελικό της Κυριακής (7/7, 21:00, ΕΡΤ1) τότε που η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κόντρα στην Κροατία ή την Δομινικανή Δημοκρατία.

🏀 Ουόκαπ και Τολιόπουλος «κατάπιαν» την Σλοβενία του Ντόντσιτς και η Ελλάδα είναι στον τελικό!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!