Η Μπάγερν σκέφτεται τον Σπανούλη για αντικαταστάτη του Λάσο
i

© Intime

Η Μπάγερν σκέφτεται τον Σπανούλη για αντικαταστάτη του Λάσο

Γιώργος Γαβριλάκης 13:45 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 28.06.2024

Δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, ο Ρόμπερτ Χεσέλ και ο Ρούπερτ Φαμπίγκ, εστιάζουν στον Βασίλη Σπανούλη και θεωρούν πως αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Μπάγερν για την αντικατάσταση του κόουτς Πάμπλο Λάσο.

Ο Πάμπλο Λάσο αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου και έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του. Άλλωστε, η Μπασκόνια ανακοίνωσε με επισημότητα και με μεγάλο ενθουσιασμό την επιστροφή του Ισπανού κόουτς στη βάση του και την πόλη που μεγάλωσε. Μόνο που οι Βαυαροί θα πρέπει να κοιτάξουν το δικό τους μέλλον και σε αυτό ίσως εντάσσεται ο Βασίλης Σπανούλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δύο Γερμανών δημοσιογράφων, του Ρόμπερτ Χεσέλ και ο Ρούπερτ Φαμπίγκ, που τις μοιράστηκαν μέσω κοινωνικών δικτύων, ο θρύλος της Euroleague, τέως προπονητής του Περιστερίου και νυν της Εθνικής ομάδας, «είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν» -όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε στην ανάρτηση του ενός.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πηγές τους, οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε επαφές, αλλά οριστική απόφαση δεν έχει υπάρξει. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει απαλείψει τα επαγγελματικά του πλάνα από τη στιγμή που αποχώρησε από το Περιστέρι και ασχολείται στο 100% με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Στην πραγματικότητα όποια εξέλιξη και όποια απόφαση κι αν υπάρξει, ο Σπανούλης και κατ' επέκταση η ομάδα δεν είναι διατεθειμένος να την αποκαλύψει πριν ολοκληρωθεί το κρίσιμο τουρνουά που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι φήμες για να αναλάβει ο Kill-Bill ομάδα της Euroleague, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά αυτή τη φορά οι Γερμανοί αναλαμβάνουν την ευθύνη να προωθήσουν αυτό το ενδεχόμενο.